2019-01-16 20:38


Atacul de la Perla, sursă de inspiraţie pentru serialul “Pariu cu viaţa”

 |  15:20
Atacul de la Perla, sursă de inspiraţie pentru serialul “Pariu cu viaţa”

Atacul de la Perla, ce a avut loc recent în Bucureşti şi în care şi-au pierdut viaţa oameni nevinovaţi, i-a inspirat pe producătorii serialului “Pariu cu viaţa.

Secvenţe cutremurătoare desprinse din realitatea cotidiană, cu împuşcaturi şi vărsare de sânge, teroare, teama şi plânsete, toate aduse la un nivel extrem, îi vor ţine în suspans pe fanii serialului.

“Pariu cu viaţa”,întrucât vieţile elevilor din Colegiul de Artă sunt puse în pericol, iar unii dintre ei, victime ale focurilor de arme, se vor zbate între viaţă şi moarte. De la actori tineri la actori cu experienţă, şi până la producători, regizori, sunetişti, şi operatori, întreaga echipă de producţie de la “Pariu cu viaţa” a dat dovadă de un înalt profesionalism, tratând cu seriozitate, disciplina şi implicare 100% aceste scene dramatice, de o mare încărcătură emoţională, ce conştientizează telespectatorii de pericolele iminente.

“Au fost filmări foarte grele, cu secvenţe care nu te lăsau să îşi tragi sufletul, secvenţe în care colegii mei şi-au dat măsura talentului. M-au impresionat şi m-au emoţionat foarte tare”, spune Adela Popescu.

“A fost foarte tensionant când i-au scos pe Anca şi Vlad din şcoală pentru că au fost filmări grele pentru ei şi au jucat foarte bine. Tensiunea vine din concentrare, nu aveam voie să greşim, iar concentrarea este foarte puternică la filmări de o asemenea amploare. Cu instinctul de mamă am încercat să o protejez pe Anca, astfel că a fost puţin de-adevăratelea”, mărturiseşte Carmen Tanase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-02-18

TAGURI: Pariu cu viata, salon, Perla, teroare, Adela Popescu, filmari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...