2018-12-12 09:59


Audrey Tatou n-e păcălit că abandonează cinematografia

 |  16:36
Audrey Tatou n-e păcălit că abandonează cinematografia

Faimoasa actriţă franceză Audrey Tautou şi-a dezminţit propria declaraţie făcută anterior că ar dori să părăsească lumea filmului, relatează AFP, citată de Agerpres.

Într-un interviu acordat zilele trecute cotidianului britanic Daily Telegraph ea declarase: „Voi înceta să mai joc curând în filme”, subliniind că în lume există o mulţime de alte activităţi interesante, cărora ar dori să li se dedice, între care pictura şi călătoriile pe mare. „Aş vrea să devin navigatoare, îmi place să desenez, aş face atât de multe lucruri pentru care nu am timp”, afirmase ea, sugerând că ar dori să pună capăt carierei sale de actriţă.

Duminică, regizorul Pierre Salvadori - un prieten al actriţei care a întruchipat-o pe marele ecran pe Amelie Poulain, cu care a turnat „Des vrais mensonges” - a declarat că Audrey a revenit asupra declaraţiei sale anterioare. Se pare că publicaţia britanică nu a reprodus exact afirmaţiile sale, care „au fost greu de înţeles”. Actriţa a filmat intens în ultimul timp şi probabil că declaraţia ei poate fi pusă pe seama oboselii, sugerează AFP. Ea a terminat de curând filmările la pelicula „La delicatesse”, dedicată „capriciilor iubirii”, a regizorului francez David Foenkinos, o adaptare după romanul omonim al acestuia. De altfel, Tautou a semnat deja contracte pentru alte trei filme, între care „Therese D.”, o peliculă pe care regizorul francez Claude Miller o va turna după celebrul roman al lui Francois Mauriac „Therese Desqueyroux”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...