2018-12-11 06:52


Avocata Monicăi: ''Nici măcar nu ştim dacă Irina chiar e bolnavă!'' Apărătoarea vedetei pune la îndoială îmbolnăvirea subită a fetiţei chiar în ziua când trebuia să plece la mama ei

 |  18:11
Avocata Monicăi: ''Nici măcar nu ştim dacă Irina chiar e bolnavă!'' Apărătoarea vedetei pune la îndoială îmbolnăvirea subită a fetiţei chiar în ziua când trebuia să plece la mama ei
Una dintre apărătoareleMonicăi Columbeanu pune la îndoială îmbolnăvirea subită a Irinei, despre caretatăl său, Irinel, a declarat că suferă de rubeolă tocmai în ziua când micuţaar fi trebuit să se mute la mama ei, conform hotărârii emise de TribunalulBucureşti. Tripona Murgu ne-a declarat că Monica şi avocaţii săi nici măcar nuau certitudinea că fetiţa este, într-adevăr, bolnavă, pentru că nu li s-apermis accesul să o viziteze. Ieri, Judecătoria Buftea a admis cererea deexecutare silită a deciziei de încredinţare a copilului şi a respins, totodată,cererea depusă de Irinel Columbeanu, prin care solicita suspendarea executăriisilite a deciziei Tribunalului Bucureşti.

Monica Columbeanu şiavocaţii săi s-au lovit, în ultimele zile, de refuzul repetat al lui IrinelColumbeanu de a le permite accesul la vila sa din Izvorani, unde Irina se află„izolată, din cauză că suferă de rubeolă”. Tripona Murgu, care face parte dinechipa de apărători ai manechinului, ne-a declarat însă că nu este sută la sutăconvinsă că fetiţa este bolnavă. „Noi nici măcar nu ştim sigur dacă Irina estebolnavă. De când domnul Columbeanu a declarat că ea are rubeolă şi până înprezent, nici nouă şi nici mamei Irinei nu ni s-a permis să o vizităm, darmitesă o ia cu ea, aşa cum a decis instanţa”, spune avocata. După ce, în urmă cutrei zile, Monica a bătut din nou la poarta vilei soţului ei, fără a i sepermite accesul pe proprietatea milionarului, ieri, vedeta a obţinut, laJudecătoria Buftea, admiterea cererii de executare silită a decizieiTribunalului Bucureşti, care a stabilit ca Irina să-i fie încredinţată ei pânăla soluţionarea divorţului. Cu puţin timp înainte de asta, un alt complet dejudecată a luat în discuţie şi cererea făcută recent de Irinel Columbeanu. Omulde afaceri solicita magistraţilor suspendarea executării silite a decizieiTribunalului Bucureşti, pentru a avea timp să-şi pregătească mai bine următorulpas de atac în lupta pentru custodia copilului său.

Irina: „Nu-mi place demami pentru că m-a bătut”

Ieri, pe internet aînceput să circule o nouă înregistrare publicată de Irinel Columbeanu pesite-ul YouTube. Pe fişierul audio se aude vocea Irinei, care discută cu unuldintre psihologii de la Autoritatea Naţională de Protecţie a Copilului. „Nu-mi place de mami. Nu vreau să mă duc la ea.Pentru că mie nu-mi place de ea, ăsta e motivul. Nu-mi place că m-a bătut înAmerica şi aici m-a bătut. Când eram mai mică, dar mai mare ca un bebeluş. Euaveam 2 ani şi mergeam la grădiniţă şi ea venea şi mă lua cu bunica şi eufăceam obrăznicii şi prostioare şi mă bătea. Nu ştia că trebuie să mă ierte, nuştia să ierte, nici eu nu ştiam. Eu nu ştiam să vorbesc atunci. Nu ştiam niciacolo, nici la apartament. Îmi venea toată ziua să-i spun să nu mă bată. Mi-erafrică să nu mă bată. Îmi vine să plâng. Când o văd pe mami îmi vine să plâng,de rău. Ea mi-a făcut rău. Ştii ce înseamnă rău? Înseamnă că te bate cineva pemine sau pe tine”, mărturiseşte în înregistrare fetiţa în vârstă de 4 ani.

Ion Columbeanu: “La85 de ani, sunt traumatizat”

Tatăl lui Irinel,Ion Columbeanu, ne-a declarat, ieri, că întreaga poveste legată de custodianepoţelei sale i-a provocat o traumă în ultima perioadă. “La 85 de ani, sunttraumatizat. Tot acest scandal nu face bine nimănui. M-a mâhnit foarte tare şi faptulcă azi (n.r., ieri) am citit prin ziare că aş fi făcut o declaraţie aberantă laKanal D, că aş fi spus eu că «Monica practică prostituţia» şi că «este o curvă». Eu niciodată nu am pronunţatasemenea cuvinte urâte! Nu aş putea să spun aşa ceva, pentru că nu-mi stă înfire. Îmi pare foarte rău că am fost înţeles greşit, probabil că sunt oameni înmass-media care nu au cele mai bune intenţii”, spune Ion Columbeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...