2018-12-13 16:10


Avocatul Oanei Frigescu: Credeam că Andrei Badiu e nerăbdător să-şi vadă copilul, dar a plecat la Amsterdam şi avocatul lui, la Praga!

 |  19:11
Avocatul Oanei Frigescu: Credeam că Andrei Badiu e nerăbdător să-şi vadă copilul, dar a plecat la Amsterdam şi avocatul lui, la Praga!

Astăzi a avut loc un nou termen în procesul dintre Oana Frigescu şi încăsoţul ei, Andrei Badiu în urma căruia urmă a fi soluţionată cerea bărbatului dea-i permisă vizitarea copilului. Deşi procedura era una de urgenţă, Andrei nus-a prezentat la proces şi nici avocatul acestuia, unul fiind plecat laAmsterdam şi celălalt la Praga. Avocatul Oanei Frigescu a trimis un comunicatde presă în care a lămurit situaţia:

“Latermenul de astăzi, 11 aprilie 2011, Judecătoria sectorului 1 - Bucureştitrebuia să judece procedura de urgenţăformulată de Badiu Dan Andrei pentru obţinerea unui program de vizitare alminorei Maria Badiu. Instanţa îi aştepta pe cei doi părinţi ai micuţei Maria sărăspundă la interogatorii şi să audieze martori. La finalul acestei zile,instanţa ar fi pronunţat o hotărâre care, în situaţia admiterii cereriiformulate de către d-nul Badiu Andrei, i-ar fi dat acestuia un drept devizitare imediat al minorei.

Dupătoate cerneală care a curs în presă de scandal sub titlurile “drama unui tată”,“mi-e teamă să nu-mi fi tăiat faţa cu lama”,voi fi cel mai fericitcând îmi voi ţine fetiţa în braţe” , “s-au împlinit 101 zile de când numi-am văzut copilul” etc, era firesc să-l găsim pe d-nul Badiu la acesttermen de judecată fremantand de emoţie la gândul că, începând poate de mâine,îşi va ţine în braţe “micuţa comoară”.

Stareade perplexitate a fost să descoperim că la acest termen decisiv d-nul Badiu DanAndrei se afla în Amsterdam împreună cu martorul sau, propus pentru a-i susţine interesele în acest dosar, iar apărătoruld-nului Badiu s-a scuzat printr-o cerere că nu poate să-şi susţină clientul dela Praga, unde se afla la acest termen.

Ţinândcont de faptul că un alt martor al d-nului Badiu, care l-a susţinut în procesulde divorţ, a declarat că Badiu Andreimergea la scufundări în fiecare weekend după naşterea Mariei în “interesde serviciu”, nu ne rămâne decât să bănuim că şi vizita de la Amsterdam faceparte dintr-un “program special de protecţie a martorilor”, şi în niciun caz săpunem la îndoială instinctul firesc de tată al reclamantului, iar nu celmediatic.

Constatândcă nu are cine să susţină interesele d-nlui Badiu Dan Andrei în această cauză,instanţa a luat act de prezenţă personală a d-nei Oana Badiu şi a acordattermen abia în dată de 09 mai 2011, cândse va judeca definitiv şi cererea de divorţ a soţilor.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...