2016-12-04 02:14

MONDEN


Avril Lavigne, părăsită de iubit

 |  13:49
Avril Lavigne, părăsită de iubit

Avril Lavigne şi Brody Jenner, fratele vitreg al lui Kim Kardashian, s-au despărţit după doi ani de relaţie. Revista Life & Style susţine că o sursă apropiată cuplului a confirmat separarea.După o relaţie foarte serioasă, care se putea termina cu o căsătorie, Avril şi Brody au decis să o ia pe drumuri diferite."Au hotărât să pună punct relaţiei. Nu mai mergea şi şi-au dorit să meargă fiecare pe drumul lui", a spus o sursă. Se pare că relaţia s-a terminat din cauză cu Avril, 27 de ani, şi Brody, 29 de ani, aveau diferite viziuni referitoare la căsătorie. Vedeta pop îşi dorea să se mărite cu el, iar acesta i-a spus că nu se simte pregătit să facă acest pas."Ea îşi dorea să se aşeze la casa ei, dar el nu. Au început să aibă probleme din vară, când ea a plecat în turneu şi era pe drum tot timpul",a declarat sursa.Cântăreaţa a mai fost măritată cu solistul de la Sum 41, Deryck Whibley. A divorţat de el în 2009, când a început să se întâlnească cu Brody.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Avril Lavigne, parasite, iubit, casatorieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)
Recunoaşterea căsătoriilor gay, din nou în discuţia Curţii Constituţionale (CCR) Judecătorii Curţii Constituţionale (CCR) reiau, marţi, dezbaterile privind recunoaşterea... 29 Noi 2016 | (2)