2019-03-26 18:48


Aylin Cadar: “Am avut o nuntă ca-n poveşti care a ţinut 3 zile şi 3 nopţi!”

 |  19:19
Aylin Cadar: “Am avut o nuntă ca-n poveşti care a ţinut 3 zile şi 3 nopţi!”

Actriţa Aylin Cadar, interpreta Ayshei în telenovela “Iubire şi onoare” şiiubitul ei, Traian, au trăit 3 zile de vis, zilele nunţii lor.

Într-un decor senzaţional, respectând tradiţia turcească, Aylin a avut oprimă petrecere de nuntă acasă, vineri seara, alături de prieteni şi părinţi. “Am avut emoţii mari. De la întâlnirea cu turcii mei înprima zi - unde mi-era teamă de reacţiile celor care n-au mai intrat niciodatăîn relaţie directă cu comunitatea mea, însă s-au combinat perfect, ba chiars-au legat prietenii; la venitul acasă cu alai după mine, la cununia civilă dingrădina superbisimă plină de flori, sculpturi, rude şi prieteni - toţi culacrimi în ochi, până la petrecerea în sine unde totul, dar absolut totul s-alegat perfect - mult mai bine decât mi-am închipuit vreodată. Am avut parte deo nuntă ca-n poveşti, şi am avut invitaţi frumoşi şi muzică excelentă. Totul lasuperlativ, fără să exagerez, mai ales că nu-mi stă în fire”, spune frumoasăactriţă.

Sâmbătă seara petrecerea de nuntă s-a ţinut pe malulmării, iar invitaţii au fost răsfăţaţi cu bucate alese şi muzică de cea maibună calitate. În plus, mireasa a pregătit pentru toţi mici surprize. ”A fost onuntă emoţionantă nu numai pentru noi, cât şi pentru toţi invitaţii. Am gândittotul până la cele mai mici detalii şi, spre surprinderea noastră, oameniichiar au observat. Am făcut o emblemă a nunţii, o bărcuţă - după un tabloude-al prietenei noastre pictoriţe, Ginaster - pe care am pus-o pe invitaţii, pesorturile ospătarilor, pe caprele de direcţionare, pe spiderul de poze de laintrare, am făcut chiar o ştampilă cu care s-au ştampilat toţi invitaţii laultima petrecere de pe plajă, de duminică... În loc de aranjament, de masă amavut nişte boluri de sticlă cu peştişori aurii şi un nufăr, pe care la finalle-am dăruit cui a vrut să le ia.”

În luna demiere, însurăţeii merg în Mexic

Aylin a fost o mireasă fericită şi protejată de soţul ei,Traian. “A ieşit exact aşa cum vroiam: o nuntă intimă cu 350 deprieteni! Şi trebuie săştiţi că nu m-a furat nimeni. Nu mi-am dorit să fiu furată, însă nu ştiu dacăinvitaţii ştiau asta. Pur şi simplu nu a simţit nimeni nevoia să plece de lanuntă. Era totul prea frumos şi cred că nimeni nu vroia să piardă ceva.Feedback-ul încă îl simţim chiar şi după câteva zile bune de la nuntă. Ne sunăprietenii să ne felicite pentru cele trei zile minunate petrecute cu noi”,mărturiseşte Aylin.

Pentru cei doi proaspeţi soţi urmează o lună de miere, derăsfăţ, la mii de kilometri distanţă de casă. “Plecăm la Plaja del Carmen,lângă Cancun, în Mexico, la nişte viluţe cu spa. Abia aştept!”, spunenerăbdătoare interpreta Ayshei din telenovela “Iubire şi onoare”, producţiedifuzată, până pe 24 iunie, de la 20.30, ACASĂ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-24

Mai multe imagini:
Aylin Cadar: “Am avut o nuntă ca-n poveşti care a ţinut 3 zile şi 3 nopţi!”
zoom
Aylin Cadar: “Am avut o nuntă ca-n poveşti care a ţinut 3 zile şi 3 nopţi!”
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
05 Iun 2011

Aylin sa-i spuna lui Mutu(cand acesta va juca din nou la Chelsea),ca e turcoaica!E tataroaica,si nu turcoaica!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...