2017-01-18 16:47

MONDEN


Aylin Cadâr a renunţat la televizor

 |  21:00
Aylin Cadâr a renunţat la televizor

Aylin Cadâr, interpreta de origine turcă a Ayshei din telenovela „Iubire şi onoare”, este actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti, dar şi a Teatrului de Comedie. De asemenea, aceasta cochetează cu muzica şi mărturiseşte că este hotărâtă să scoată un album pe piaţă, care să conţină melodii în limba franceză. Deşi are doar 25 de ani, o vârstă la care tinerii din ziua de astăzi sunt dependenţi de televizor, Aylin ne-a declarat că a renunţat la acest obicei pentru că nu mai găseşte nimic interesant de privit în grila de programe a posturilor tv.

Chiar dacă pare greu de grezut că o persoană publică ar putea vreodată să renunţe la televizor, iată că interpreta de muzică uşoară şi jazz a făcut acest pas. În urmă cu ceva timp Aylin declarase că a luat decizia aceasta din lipsă de timp liber însă se pare că nu este singurul motiv pentru care artista nu mai urmăreşte nici o emisiune difuzată pe micile ecrane. Aylin ne-a dezvăluit ce a deranjat-o şi ce a determinat-o să renunţe la cablul tv. „Folosesc televizorul drept suport de pălării şi am şi două coroniţe de flori pe el. Chiar şi atunci când aveam cablu mă uitam mai mult pe programele de filme şi de travel, iar soţul meu se uita pe cele de ştiri. La un moment dat, televiziunile de ştiri începuseră să aibă mereu păreri despre ceea ce prezentau ca ştire, iar asta nu mi se pare un mod obiectiv de a arăta lucrurile. De asemenea, mă deranjează felul în care se fac talk-show-urile. De ce? Pentru că am impresia că toţi invitaţii vin să se certe şi să fie din principiu împotriva a ceea ce spune celălalt”, ne-a declarat actriţa.

„Prea multe emisiuni-tabloid”

Aylin spune că televizorul îi făcea mai mult rău decât bine. „Ştiu că mulţi au fost uimiţi că am luat această decizie, dar pentru că tot ce s-a difuzat în ultima vreme la televizor mi-a dat dureri de cap, am renunţat. Pe măsură ce urmăream ştirile, mă simţeam din ce în ce mai derutată. Până la urmă eu sunt un performer, deci mă interesează emisiunile de divertisment şi nu sunt de acord cu cele care folosesc femei drept bibelouri şi care fac din divorţul unor oameni subiecte de divertisment pentru săptămâni întregi. Părerea mea este că sunt foarte multe emisiuni-tabloid şi foarte puţine emisiuni de divertisment adevărat. Din această cauză am hotărât că nu mai are sens să dăm bani pe cablu. Putem vedea foarte uşor filme şi seriale pe internet, iar ştirile le putem afla fără dureri de cap”, a încheiat actriţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image