2018-12-16 15:00


Badea, supărat din nou pe “Acces direct”

 |  21:00
Badea, supărat din nou pe “Acces direct”

În urmă cu cinci luni, Mircea Badea s-a arătat peste măsură de deranjat de iniţiativa colegei Simona Gherghe de a o invită în emisiune pe bătrâna care îl hărţuia pe el, invocând problemele psihice pe care le-ar avea respectiva, situaţie care o face inaptă de a apărea la tv. Acum două zile, emisiunea “Acces direct” l-a scos din nou din sărite, avându-i că invitaţi pe membrii show-ului “Cronica Cârcotaşilor” cu care Badea are neînţelegeri vechi de când lumea.

Cu o zi înainte să debuteze “Cronica Cârcotaşilor” fără Şerban Huidu, acesta din urmă renunţând de bună voie la show date fiind vremurile tulburi prin care trece acum, vedetele de la Prima TV, post care concurează cu Antena 1 pentru audienţe, de altfel, au fost invitate la “Acces Direct”. De ce s-a întâmplat o asemenea grozăvie, nici Badea nu şi-a putut explica, însă a ironizat faptele, în stilu-i caracteristic. “Eram în maşină, când mă sună un coleg şi mă întreabă dacă mă uit la «Acces direct». Mi-a spus că este invitat Găinuşă. L-am întrebat: Şi ce face, ouă? Nu, zice. Vorbeşte. (…) Nu era numai Găinuşă, ci o întreagă echipă care realiza, din punctul meu de vedere, o mare porcărie şi o mare mitocănie, însă înainte ca eu să fiu iluminat. Acum, văd lucrurile altfel. Faptul că Antena 1, prin intermediul «Acces direct», a ales să facă un promo de jumătate de oră unei emisiuni care ne-a insultat pe mulţi dintre noi, ne-a calomniat, ne-a înjurat pe mulţi dintre noi, în repetate rânduri, în odioase moduri, sub masca aceasta a glumei, a satirei… În pofida acestei realităţi, Antena 1 făcea promo de jumătate de oră unei emisiuni de pe un cu totul alt post de televiziune, mi s-a părut, până la urmă, iluminatoriu. Am zis: da, da, Badea, ai greşit pentru că eşti un tâmpit! Mă uitam şi mă revelam. În capul meu se petreceau nişte schimbări fabuloase. Mi-am dat seama că noi, cu toţii, suntem o mare familie, nu mai contează ce s-a întâmplat. Suntem toţi la fel. Apărem pe ecran, într-o cutie neagră, deci suntem toţi la fel. Ar trebui să vorbesc şi eu despre emisiunea «Dansez pentru tine», despre «Vocea României», despre emisiunea colegului nostru Măruţă. Dacă la noi în trust se promovează «Cronica Cârcotaşilor», o emisiune obscură de la un post obscur, Prima TV, zic hai să-i ajutăm. Aş vrea să le fac şi eu promo. Trebuie să-i ajutăm, că dacă nu-i ajutăm noi, atunci cine? Capul? Nu. Dar credeţi că pe noi ne ajută capul? Nu. Am mai auzit de la colegul meu de la Radio Zu, Buzdugan, că el se roagă în fiecare seară pentru Huidu. Un lucru…uman, profund, un lucru pe care înainte să fiu iluminat, să fiu flower-power, l-aş fi considerat ipocrit, dar acum nu-l mai consider aşa“, a susţinut Badea în emisiunea sa de la Antena 3, înregistrare pe care a postat-o şi pe blogul său, sub numele “Cronicutza la Accesutz Directutz”.

Condamnă graba lui Găinuşă de a reveni pe sticlă

“Înainte aş fi considerat că este penibil să ai pietate faţă de şirul impertinent al accidentelor contribuite, nu am zis cauzate, de Huidu. Acum mi-am dat seama că nici vorbă de aşa ceva. Acum sufletul îmi tresaltă întru armonie. Înainte aş fi considerat că cei de la Prima TV au făcut o chestie abjectă, scabroasă, dând dovadă de un cinism extrem care ţine de inuman să te apuci să faci o campanie de marketing, de relansare a unei emisiuni semimuribunde bazate pe un eveniment tragic. Mi s-ar fi părut normal să aibă un pic de răbdare. Ar fi trebuit să mai stea puţin până să se întrebe ce fac cu emisiunea, hai să stăm un pic şi să tăcem. Cred că Universul stătea în loc acum şi se gândea: «Va mai fi oare, Cronicuţa?». Sau nu va mai fi? Universul grăbea răspunsul la această întrebare fundamentală pentru umanitate”, a spus Badea în emisiunea pe care o moderează la Antena 3, “În gura presei”, cu reluare dimineaţa, la Antena 1, post care, se pare, că nu-l susţine în “meciurile” sale cu Cârcotaşii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30

Mai multe imagini:
Badea, supărat din nou pe “Acces direct”
zoom

TAGURI: Mircea Badea, Simona Gherghe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAZVAN
28 Oct 2011

Nu il simpatizez defel pe Badea, dar trebuie sa recunosc ca are dreptate in tot ceea ce sustine. Despre emisiunea Simonei Gherghe, cea mai impuțita edițir mi s-a parut cea de ieri, cand au fost invitate amantele lui Nicolae Guță. Acest post de televiziune este facut de țigani pentru țigani? Cred ca 99% dintre angajati sunt ciori!
EUGEN
28 Oct 2011

Mitocania acestui hahaler de mirciulica nu are limite.In ce ma priveste astept cu nerabdare reluarea Cronicii.
ENE
28 Oct 2011

caraghiosul asta de Badea , e un lingau dorsal a lui Felix, o jigodie de om . El mai si vorbeste ,desi e unul care injura ,insulta pe unii in modul cel mai urat posibil.
ELENA-AUSTRIA
29 Oct 2011

Pro& Contra asa vad eu pe Mircea Badea,,,Pro ,,deoarece are dreptate in ce spune la,,,In Gura Presei. Cit despre acuzatiile aduse Circotasilor sint Contra se supara ca,,prostul pe sat,,
Random imageUltimele stiri


loading...