2016-12-08 04:27

MONDEN


Bădescu, înzăpezită la Roma

 |  17:35
Bădescu, înzăpezită la Roma

Zăpada din Peninsulă i-a dat ceva bătăi de cap şi Ramonei Bădescu. Actriţa trăieşte de 22 de ani în Italia, la Roma, şi spune că nu a văzut în toţi aceşti ani atât de multă zăpadă la italieni. “De 22 de ani de când sunt la Roma nu am văzut aici atâta zăpadă, parcă este Crăciunul!”, a exclamat Ramona Bădescu. Acum două zile, vedeta a rămas înzăpezită cu maşina. “Vineri am rămas cu maşina înzăpezită. Italienii au fost luaţi prin surprindere pentru că nu se aşteptau la aşa ceva, nefiind obisnuiţi cu zăpadă”, a mai spus Ramona, care şi-a scos hainele groase din garderobă. Şi căţeluşa vedetei, Hera, s-a bucurat de peisajul feeric de iarnă, zburdând pe terasa stăpânei sale celebre, care s-a umplut de zăpadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Ramona badescu, roma, zapada, inzapezitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)
Roma. Manifestații anti-revizuire Câteva mii de persoane au ieșit duminică pe străzile Romei pentru a protesta față de reforma... 27 Noi 2016 | (0)