2016-10-26 14:29

MONDEN


Bădescu, înzăpezită la Roma

 |  17:35
Bădescu, înzăpezită la Roma

Zăpada din Peninsulă i-a dat ceva bătăi de cap şi Ramonei Bădescu. Actriţa trăieşte de 22 de ani în Italia, la Roma, şi spune că nu a văzut în toţi aceşti ani atât de multă zăpadă la italieni. “De 22 de ani de când sunt la Roma nu am văzut aici atâta zăpadă, parcă este Crăciunul!”, a exclamat Ramona Bădescu. Acum două zile, vedeta a rămas înzăpezită cu maşina. “Vineri am rămas cu maşina înzăpezită. Italienii au fost luaţi prin surprindere pentru că nu se aşteptau la aşa ceva, nefiind obisnuiţi cu zăpadă”, a mai spus Ramona, care şi-a scos hainele groase din garderobă. Şi căţeluşa vedetei, Hera, s-a bucurat de peisajul feeric de iarnă, zburdând pe terasa stăpânei sale celebre, care s-a umplut de zăpadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Ramona badescu, roma, zapada, inzapezitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Concert Depeche Mode în România Trupa Depeche Mode a anuntat, marti, la Roma, ca va incepe un nou turneu, in luna mai a anul... 11 Oct 2016 | (0)
Stratul de zăpadă, de 25 centimetri la Bâlea Lac Stratul de zăpadă a ajuns la 25 de centimetri la peste 2.000 de metri altitudine în masivul... 14 Oct 2016 | (0)