2018-07-16 12:03


Baieţelul Cătălinei Grama a împlinit duminică 1 an

 |  13:10
Baieţelul Cătălinei Grama a împlinit duminică 1 an

Vedeta din ”Serviciul Român de Comedie” de la Pro Tv a avut un week-end plin de emoţie. Băieţelul ei, Achim, a împlinit 1 anişor, iar fericita mămică a avut grijă să-l sărbătorească aşa cum trebuie: i-a organizat un garden party la care au fost invitaţi rudele şi cei mai apropiaţi prieteni.

”Achim a fost un sărbătorit foarte vesel şi cuminte! A fost o gazdă bună pentru toţi oaspeţii săi! A avut o petrecere  foarte reuşită şi noi am fost cu toţii emoţionaţi! Achim a fost foarte admirat pentru că şi-a întâmpinat invitaţii foarte cool şi a purtat şi papion”, povesteşte Jojo. Actriţa de la Pro Tv mai spune că duminică i-a tăiat moţul lui Achim şi că a aşteptat cu emoţie să vadă ce obiecte va alege micuţul, conform tradiţiei: ”A ales obiectele de pe tăviţă foarte bine dispus. Mai întâi a luat o papiotă, apoi o scoică şi un pieptăn. Aşa că... noi credem că va fi un om iscusit, iubitor de natură şi mereu dichisit! Aşa cum ne-am dorit mereu. Pur şi simplu îl adorăm pe Achim”, mai spune Cătălina Grama.

Îmbrăcat în cămăşuţa albă şi dichisit cu papion, micuţul Achim şi-a aşteptat oaspeţii într-un cadru intim, la o petrecere în aer liber cu flori şi baloane. Mai mult decât atât, invitaţii au fost răsfăţaţi şi cu un cocktail care i-a purtat numele sărbătoritului. ”Am făcut un cocktail al petrecerii, coktailul lui Achim, cu fructul pasiunii, pentru că Achim este fructul pasiunii noastre”, mai spune Jojo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-26

TAGURI: catalina Grama, baietel, aniversare, Achim

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova