2017-01-16 17:50

MONDEN


Băieţii de la Hotel FM au vânat cu arcul înainte de Eurovision

 |  18:38
Băieţii de la Hotel FM au vânat cu arcul înainte de Eurovision
David, Gabriel şi Alex, cei trei artişti care compuntrupa Hotel FM şi care ne vor reprezenta, anul acesta, la Eurovision, auîncercat să scape de emoţiile dinaintea competiţiei relaxându-se în Dusseldorf.Astfel, vinerea trecută, cântăreţii au vizitat Muzeul Neanderthal, unde s-audedat la tot felul de îndeletniciri specifice acelei perioade: s-au străduit săvâneze trăgând cu arcul şi cu suliţa şi au încercat să aprindă focul ciocninddouă pietre. După o serie de interviuri acordate presei germane şi nu numai, HotelFM se pregăteşte pentru concurs, căci urmează să evolueze pe scenă în cea de-adoua semifinală, pe 12 mai.

Primasăptămână a delegației române la concursul Eurovision a trecut foarte repededin cauza programului încărcat pe care aceasta l-a avut. Repetiția de miercuria fost urmată de o agendă diversă care a dat ocazia băieților de la Hotel FM săviziteze orașul și împrejurimile, să socializeze cu ceilalți concurenți, dar șisă se promoveze. Astfel, joi, David, Gabriel și Alex au făcut o excursie prinDusseldorf în care au fost însoțiți de o echipă de jurnaliști de la RP Online, unul dintre cele mai mari site-uri de ştiridin Germania. Și pentru că turul orașului a inclus și o scurtă călătorie peRin, băieții au avut ocazia pe vapor să ofere interviuri și altor echipe dejurnaliști străini. Vineri, Hotel FM a făcut o inedită întoarcere în timp,vizitând muzeul Neanderthal. Băieții au experimentat câteva dintre îndeletniciriledin acea perioadă și au încercat să aprindă focul ciocnind două pietre, săvâneze cu arcul sau cu sulița. Fericiți că nu trebuie să supraviețuiască cu ce(nu) au vânat, seara, Hotel FM a participat la un spectacol organizat de OGAEGermania și la petrecerea delegației Olandei. Artiștii români au fost invitațisă cânte mai multe piese în fața publicului și a jurnaliștilor și au acordatinterviuri presei.

Sâmbătă,7 mai, la Thonhalle din Dusseldorfa avut loc ceremonia de deschidere oficială a concursului Eurovision 2011. Cele 43 de delegații înscrise în acestan la concurs au defilat pe covorul roșu prin fața a peste 1.000 de jurnaliștiacreditați și au fost întâmpinați de către primarul orașului Dusseldorf, deoficialii EBU (European Broadcasting Union) și decei ai televiziunii germane care organizează concursul Eurovision, NDR.Artiștii românii au fost tratați ca niște adevărate vedete pe covorul roșu, eifiind solicitați de jurnaliștii de pe margine să le acorde autografe, scurtedeclarații sau sesiuni foto.

Duminică,Hotel FM a avut cea de-a doua repetiție pe scena din Arena Dusseldorf. La fel ca și prima dată, lucrurile au decurs bine dinpunct de vedere tehnic. După conferința de presă au urmat obișnuiteleinterviuri individuale pe care Hotel FM le-a acordat mai multor jurnaliști,separat. Programul zilei de duminică s-a încheiat pentru Hotel FM extrem de plăcut, eiavând ocazia să se întâlnească cu numeroși români care trăiesc în zona orașelorDusseldorf și Koln. Au cântat câteva piese, au stat de vorbă cu româniiși au făcut fotografii împreună. Majoritatea celor prezenți au promis că în 12mai vor urmări concursul și vor vota pentru piesa României.

Sunt 43 de ţări în competiţie

La concursul internaţional Eurovision organizat înacestan în Germania,la Dusseldorf,participă 43 de țări. Cele 19 ţări care vor evolua în prima semifinală de marți, 10 mai,sunt în ordinea intrării în concurs: Polonia, Norvegia, Albania, Armenia,Turcia, Serbia, Rusia,Elveţia, Georgia,Finlanda, Malta,San Marino, Croaţia, Islanda,Ungaria, Portugalia, Lituania, Azerbaidjan şi Grecia. Piesele lor vor putea fi votate detelespectatorii din aceste ţări, la care se adaugă şi cei din Marea Britanie şiSpania, două dintre cele cinci ţări mari calificatedirect în finală. România va fireprezentată de trupa Hotel FMcu piesa Change şi va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, în 12 mai.

De ieri,Eurovision 2011 a intrat în linie dreaptă. Ieri, urma să fie jurizată evoluțiațărilor din prima semifinală, care vor oferi aceeași reprezentație marți seara,în cadrul primei transmisiuni televizate. Miercuri, Hotel FM va avea repetițiafinală care va fi jurizată, urmând ca joi să aibă loc semifinala a doua cutelevotingul. Notele pe care România le va primi de la fiecare țară în 12 maiva reprezenta o medie a notelor acordate de juriu miercuri seara și de publicjoi seara. Vineri va avea loc jurizarea țărilor care vor evolua în finalăpentru ca sâmbătă, 14 mai, să aibă loc transmisiunea ultimei seri a concursuluila care vor avea drept de vot telespectatorii tuturor celor 43 de țăriparticipante la Eurovision 2011.

Hotel FM, pelocul al 6-lea în sondajul Google

Într-un sondaj de opinie printrenavigatorii de internet cu privire la numărul de căutări online despreconcurenții de la Eurovision 2011, reprezentantii României, se clasau, joi, pelocul al 6-lea.

Undene uităm la Eurovision

Româniidin întreaga lume vor putea urmări la Televiziunea Română toate cele treicompetiţii, transmise în direct pe TVR 1, TVRHD şi TVR Internaţional în 10, 12 și 14 mai, de la ora 22.00. Românii dinstrăinătate vor putea vota Hotel FM numai dacă vor urmări concursul lateleviziunea publică din țara în care se află - pentru a afla numerele detelefon alocate piesei noastre.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-01

Mai multe imagini:
Băieţii de la Hotel FM au vânat cu arcul înainte de Eurovision
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image