2018-04-26 02:49


Bat clopote de NUNTĂ? Andreea Marin, declarații SURPRINZĂTOARE despre noul său iubit

 |  14:46
Bat clopote de NUNTĂ? Andreea Marin, declarații SURPRINZĂTOARE despre noul său iubit

Andreea Marin (43 ani) mărturisește că weekend-urile în care se deconecetează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (33 ani), consulul României în Libia, sunt o necesitate.

”Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit”, spune Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-13

TAGURI: andreea marin, iubit, Adrian Brâncoveanu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
13 Apr 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când doctorul ODUMODU a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
FĂI LEANO-ALENO!
13 Apr 2018

NU PRICEPI?! Ori comentezi la/pe subiect, ori te duci DRACULUI! Ce tot îți arunci kk-tul de mesaj aici, non-stop?
VOI, CEI DIN REDACțIE....
13 Apr 2018

de ce lăsați mesajele-astea total CRETINE care n-au nicio legătură cu subiectul/subiectele să apară în neștire?!
CIOCIOLINA
14 Apr 2018

MAI FACE ALTA HOTIE DE CURVA . VREA SA FACA PE MATA HARI LA BATRINETE . MAI ARE CEVA IN EA FARA OPERATIE ? SIA BAGAT BILE IM MITRA DE TIGANCA ? CITI PE SAPTAMINA ARE ??
Random imageUltimele stiriApa Nova