2018-12-15 14:02


Bendeac canta alaturi de VH2

 |  11:30
Bendeac canta alaturi de VH2

În ediţia specială de Paşte În Puii mei, difuzată deAntena 1 sâmbătă, 23 aprilie, de la 20.20, Mihai Bendeac le-a pregătittelespectatorilor o surpriză. Deja la fel de celebru pentru dueturile sale dinemisiune, ca şi pentru rolurile excepţionale pe care le interpretează,actorul va cânta sâmbătă alături detrupa VH2.

Deşi a mai cântat alături de Gabriel Cotabiţă şi însezonul trecut şi l-a imitat în numeroase emisiuni, Bendeac nu a cântatniciodata până acum cu trupa din care acesta face parte. Sâmbătă,telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să îi vadă împreună, cântând înpremieră piesa „La final”, de pe noul album al acestora ce urmează a fi lansatîn curând.

Tot sâmbătă, Bendeac şi colegii săi îşi vor ducepersonajele „Mucea şi Flocea” la Slujba de Înviere, iar Momâie şi Gogâie vorlua masa de Paşte împreună. Vanghelie nuva lipsi nici el din peisaj, Naomi se pregăteşte de Paşte.

Întreaga emisiune de sâmbătă, 23 martie, îi este dedicatăSelenei, o fetita care sufera de leucemie limfoblastica si care are nevoie deajutorul telespectatorilor pentru un transplant de celule stem la o clinica dinstrăinătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...