2016-12-06 02:53

MONDEN


Bendeac îl atacă pe Vârciu

 |  16:36
Bendeac îl atacă pe Vârciu

Înainte de a-şi deschide clubul, Liviu Vârciu a anunţat, prin intermediul unui site de socializare, că angajează oameni pe diverse posturi. Acest anunţ a fost comentat într-un mod foarte acid de Mihai Bendeac.

"Din anunţ se deduce că: e de porc să anunţi că vei avea cliente false (în principiu curve) în clubul tău, că PR în România ajungi în funcţie de cum prestezi în pat şi cum arăţi. Că Liviu Vârciu are cont pe «gmai», că Udrea avea dreptate când promova România prin turism sexual". Drept urmare, acest atac surprinzător nu a rămas fără replică, iar Vârciu a ripostat: "Din cauza faptului că am fost foarte ocupat cu deschiderea clubului, am rugat pe cineva să posteze pe pagina mea de Facebook mesajul la care face referire Bendeac. Cam ştiu eu de unde i se trage reacţia asta virulentă, dar nu credeam că e atat de pricinos".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: Bendeac, ataca, Vrarciu. Club, facebook, PrComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Facebook ar lucra la o „unealtă” de cenzură „made in China” Compania Facebook ar lucra la o unealtă capabilă să cenzureze conținutul publicat pe rețeaua... 23 Noi 2016 | (0)
Rusia interzice rețeaua LinkedIn. Urmează Facebook și Twitter Reteaua de socializare LinkedIn a fost blocata in Rusia, la cererea autoritatii care reglementeaza... 17 Noi 2016 | (1)