2016-12-10 09:02

MONDEN


Betty Stroe: În liceu am chiulit mult

 |  14:34

Cântăreața de muzică etno își amintește cu melancolie de perioada când era elevă. Betty Stroe a povestit că în timpul școlii învăța foarte bine, însă nu îi plăcea matematica, fizica și chimia. Era o fire liniștită și nu se aventura în bătăile cu colegii, însă, artista recunoaște că o dată a pălmuit un băiat. “În cea mai mare parte a timpului îmi vedeam de treaba mea, dar o dată am altoit un coleg în școala primară, pentru că a vorbit urât. În liceu, am chiulit destul de mult pentru că deja începusem să am concerte, iar în clasa a XII-a am lipsit cel mai mult. Era campanie electorală și aveam chiar și 5-6 concerte pe zi. Am trecut bacalaureatul cu bine pentru că învățam pe drum”, a declarat Betty, pentru


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: Betty Stroe, liceu, scoalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Blejnar primea mită în cutia de la hârtia pentru copiator Sorin Blejnar ar fi primit mita de peste 13 milioane de lei în biroul său de la ANAF, a declarat... Acum 2 ore | (0)
Profesor de religie, cercetat penal după ce a lovit trei elevi cu Biblia în cap Un nou caz de agresiune la școală s-a întâmplat în urmă cu două zile la o școală dintr-un... 26 Noi 2016 | (0)