2017-01-21 23:36

MONDEN


Beyonce a botezat o specie rară de muşte

 |  17:13
Beyonce a botezat o specie rară de muşte

O specie rară de muşte a fost redenumită de cercetătorii australieni, care au hotărât să introducă în denumirea latinească a acesteia numele cântăreţei americane Beyonce, informează site-ul revistei “New Musical Express”, citat de Mediafax.

Primul exemplar din această specie, care se va numi de acum înainte Scaptia (Plinthina) Beyonceae a fost descoperit în 1981, anul în care s-a născut şi artista americană. Muştele din această specie au o zonă de culoare galbenă pe abdomen şi acesta a fost motivul pentru care savanţii au decis să o denumească după Beyonce.

Bryan Lessard de la Agenţia pentru cercetări ştiinţifice CSIRO din Australiaspune că tocmai acea zonă galbenă i-a determinat pe savanţii australieni să afirme că musca Scaptia (Plinthina) Beyonceae este "diva muştelor din toate timpurile".

Aceasta nu este pentru prima dată când o specie din faună primeşte numele unei vedete. Există deja o broască, Hyla stingi, redenumită după Sting, dar şi un păianjen, Pachygnatha zappa, redenumit după muzicianul Frank Zappa. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image