2017-01-18 23:00

MONDEN


Beyonce va juca in filmul “S-a născut o stea”, regizat de Clint Eastwood

 |  18:44
Beyonce va juca in filmul “S-a născut o stea”, regizat de Clint Eastwood

Cineastul american Clint Eastwood va regiza cel de-al treilea remake alfilmului clasic "S-a născut o stea/ A Star Is Born", iar rolulprincipal din această peliculă va fi interpretat de Beyonce.

Studiourile Warner Bros. au avut nevoie de ceva timp pentru a-l găsi peactorul capabil să calce pe urmele protagoniştilor din filmele lansate în 1937(Fredric March), 1954 (James Mason) şi 1976 (Kris Kristofferson). Rolul pe careîl va juca Beyonce a fost interpretat anterior de Janet Gaynor, Judy Garland şiBarbra Streisand.

Pentru noul remake, presa americană a vehiculat numele cineaştilor JoelSchumacher şi Nick Cassavetes în funcţia de regizor şi pe cele ale actorilorWill Smith şi Russell Crowe care ar avea cele mai mari şanse de a primi rolulprincipal masculin.

Filmul original spune povestea unei tinere artiste în plină ascensiune,care se căsătoreşte cu un star a cărui carieră se află pe o pantă descendentă.Scenariul noului proiect a fost scris de Will Fetters, care a păstratcomponenţa muzicală a filmului din 1976, în care o tânără cântăreaţă seîndrăgosteşte de un star rock aflat la final de carieră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image