2016-12-09 23:19

MONDEN


Bianca se mută la Kanal D

 |  18:41
Bianca se mută la Kanal D

Noul sezon “Un show păcătos” a început fără Bianca Drăguşanu, blonda lui Cristea invocând ideea că problemele de sănătate nu-i mai permit să piardă nopţile la tv, însă Cristi Brancu bagă mâna în foc că fosta asistentă a lui Capatos a renunţat la Antena 1 pentru Kanal D. “Doar nu era să înghiţiţi nemestecată gogoaşa Biancăi Drăguşanu, care anunţa suspinând că se mută la Cluj, de dragul Prinţului. Dorinţa ei de răzbunare e mare, mai ales că a ieşit de la Antena 1 relativ şifonată. Prin urmare, surse de încredere relevă că Bianca Drăguşanu a bătut deja palma cu Kanal D - un loc potrivit pentru ea! -, unde ar fi semnat pe o sumă foarte mare. Nu ar fi de mirare, căci se dau salarii mari la Kanal D, iar la Antena 1 nu câştiga prea mult”, a scris Brancu pe blogul său. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: bianca dragusanu, Adrian cristea, kanal d, cristi brancu, blogComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Blog de poliţist la Rutieră: S-a deconspirat autorul paginii „Polițiștii au umor” Spre ruşinea mea, nu m-am întâlnit niciodată față în față cu colegul meu Dan... 27 Noi 2016 | (0)
Blog de poliţist la Rutieră: Urmărire ca-n filme Ziua Națională se pare că a fost un imbold pentru civismul din noi. Știrea cu șoferul beat și... 04 Dec 2016 | (0)