2016-10-20 22:45

MONDEN


Bianca se mută la Kanal D

 |  18:41
Bianca se mută la Kanal D

Noul sezon “Un show păcătos” a început fără Bianca Drăguşanu, blonda lui Cristea invocând ideea că problemele de sănătate nu-i mai permit să piardă nopţile la tv, însă Cristi Brancu bagă mâna în foc că fosta asistentă a lui Capatos a renunţat la Antena 1 pentru Kanal D. “Doar nu era să înghiţiţi nemestecată gogoaşa Biancăi Drăguşanu, care anunţa suspinând că se mută la Cluj, de dragul Prinţului. Dorinţa ei de răzbunare e mare, mai ales că a ieşit de la Antena 1 relativ şifonată. Prin urmare, surse de încredere relevă că Bianca Drăguşanu a bătut deja palma cu Kanal D - un loc potrivit pentru ea! -, unde ar fi semnat pe o sumă foarte mare. Nu ar fi de mirare, căci se dau salarii mari la Kanal D, iar la Antena 1 nu câştiga prea mult”, a scris Brancu pe blogul său. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: bianca dragusanu, Adrian cristea, kanal d, cristi brancu, blogComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat Nu ştiam până astăzi cum e să fii recompensat în acest mod, primind nişte mulțumiri scrise,... 09 Oct 2016 | (0)
Blog de poliţist la rutieră: Nu mai merge cum mergea, acum intră cum ieşea! La 41 de minute de la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, 25 septembrie, Adriana Săftoiu,... 02 Oct 2016 | (0)