2017-01-23 18:58


Bianca vs Gina Pistol: impresii pro şi contra

 |  21:00
Bianca vs Gina Pistol: impresii pro şi contra

Sunt în topul celor mai frumoase femei din România, însă la categorii diferite, pentru că una dintre ele a fost înzestrată de Mama Natură cu anumite calităţi fizice invidiate de toate urmaşele Evei, iar cealaltă şi-a retuşat defectele cu ajutorul bisturiului. Săptămâna trecută, Gina Pistol şi Bianca Drăguşanu au fost în centrul atenţiei în cadrul Târgului de nunţi desfăşurat în Piaţa Constituţiei, prilej tocmai bun pentru ca amatorii de reviste colorate să le poată vedea în carne şi oase. În cazul uneia dintre fete, atât expozanţii, cât şi vizitatorii târgului au stabilit că este mai frumoasă în realitate decât în poze, iar în ceea ce o priveşte pe cealaltă, situaţia a stat exact invers.

„Parcă este făcută din ceară!“, a afirmat unul dintre participanţii de la Târgul de nunţi „E-mariage Fest“ atunci când pe culoar a apărut Bianca Drăguşanu, în calitate de imagine a centrului Aristocrat Events Hall. Desfăşurat în Piaţa Constituţiei, evenimentul a adunat sute de expozanţi şi mii de vizitatori, reacţiile acestora fiind pro şi contra asistentei lui Capatos, unii considerând că Bianca este departe de ceea ce înseamnă o femeie frumoasă, din cauza multiplelor operaţii estetice, înfometării şi machiajului foarte încărcat pe care îl preferă, în timp ce alţii au fost vrăjiţi de apariţia roşcatei. „Are o privire de gheaţă, nu zâmbeşte deloc şi este foarte arogantă. Îi priveşte de sus pe toţi cei din jur şi ne dă impresia că nu este reală. Este foarte bronzată şi foarte machiată, parcă este o păpuşă din ceară din această cauză, dar şi pentru că nu poţi citi nimic pe chipul ei. Este o femeie care mie nu îmi transmite nimic, întocmai ca un manechin din plastic, dar parcă şi acelea sunt făcute după chipul şi asemănarea unor femei frumoase, pe când Bianca nu pare aşa. Poate că din cauză că nu mănâncă nu are chef de viaţă…Şi asta nu este doar părerea mea, ci şi a celor de aici cu care am mai vorbit. Nici unuia nu i-a plăcut cum arată Bianca în realitate sau poate că noi suntem obişnuiţi cu femei normale, adevărate, şi nu cu nu ştiu câte operaţii estetice. Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, Bianca era mai frumoasă înainte, pentru că arăta ca o femeie adevărată, cu defecte, dar adevărată. Acum, v-am spus, parcă este din ceară sau din plastic“, ne-a declarat Sebastian C., unul dintre expozanţii prezenţi la Târgul „E-mariage“. În discuţie intervine şi vecina de stand, Corina D., proprietara unei florării: „În reviste sau la Capatos mi se părea frumoasă şi chiar mă contraziceam cu cei care îmi spuneau că este urâtă, însă acum că am văzut-o în realitate pot spune că nu-mi mai place. Mie nu-mi transmite nimic ca şi femeie şi soţul meu mi-a dat dreptate. Este şi mult prea slabă şi, dincolo de fizic, nici un caracter frumos nu prea are. Este destul de arogantă şi neprietenoasă. Parcă ţi-e şi teamă să te apropii de ea“. În schimb, Radu L. îi contrazice pe cei doi: „Mie mi se pare superbă! Nu contează că este slabă şi că are silicoane şi alte operaţii estetice. Important este că arată bine, mai puţin contează mijloacele prin care a ajuns să arate aşa. Şi ce dacă este arogantă şi nu bagă pe nimeni în seamă? Îşi cunoaşte valoarea, are încredere în ea şi poate că nu vrea să discute cu cineva aflat sub nivelul ei. Cu mine a vrut să facă poză!”, ne-a declarat, amuzat, bărbatul care venise la târg să-şi caute costum de ginerică.

Fata babei şi fata moşului

Imaginea Târgului „E-mariage Fest” de ceva timp, Gina Pistol pe de altă parte a primit numai laude, atât pentru frumuseţe, cât şi pentru caracter. „Dacă Bianca a stat numai îmbufnată şi transmitea o energie negativă, Gina radia. Frumoasă ca o păpuşă şi prietenoasă cu toată lumea. A zâmbit tot timpul, a  vorbit cu toţi cei care au abordat-o şi s-a pozat cu fiecare dintre ei. Ţi-e mai mare dragul să te uiţi la ea!“, ne-a declarat Iulian M., patronul unui restaurant din Capitală. „Chiar râdeam cu colegele mele de la târg şi le comparam pe Bianca şi pe Gina cu Fata Babei şi Fata Moşului din poveste, fiind clar pentru toată lumea cine-i una şi cine-i cealaltă. Nu o cunosc personal, însă la prima vedere Gina pare un om bun, cald şi blajin, pe când Bianca mă ţine cumva la distanţă. Poate că mă înşel, dar nu-mi transmite nimic bun!”, susţine Alexandra T., designer de rochii de mireasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-02

Mai multe imagini:
Bianca vs Gina Pistol: impresii pro şi contra
zoom

TAGURI: bianca dragusanu, gina pistol, impresii proComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image