2019-01-18 01:52


Bill Cosby, CONDAMNAT pentru agresiune sexuală şi riscă până la 30 de ani de ÎNCHISOARE

 |  10:35
Bill Cosby, CONDAMNAT pentru agresiune sexuală şi riscă până la 30 de ani de ÎNCHISOARE

Actorul de comedie Bill Cosby, în vârstă de 80 de ani, a fost condamnat pentru agresiune sexuală, miercuri, şi riscă să petreacă până la 30 de ani în închisoare, scrie Reuters.

Bill Cosby a fost găsit vinovat pentru că a drogat şi a abuzat sexual o femeie în anul 2004, aceasta fiind prima condamnare a unei celebrităţi de la apariţia mişcării „#MeToo”, în care mai multe persoane au acuzat bărbaţi influenţi de hărţuire sau agresiune sexuală.

Cosby, în vârstă de 80 de ani, cunoscut mai ales ca un tată iubitor, din programul de televiziune „The Cosby Show”, din anii 1980, riscă să petreacă până la 10 ani de închisoare pentru fiecare dintre cele trei dăţi în care a abuzat-o sexual pe Andrea Constand, în vârstă de 45 de ani.

Condamnarea lui Cosby vine după un proces de trei săptămâni, desfăşurat în tribunalul din Norristown, comitatul Montgomery, Pennsylvania.

Judecătorul Steven O’Neill a hotărât că Bill Cosby ar putea rămâne în libertate pe o cauţiune de 1 milion de dolari, urmând ca sentinţa să fie pronunţată ulterior, condiţia fiind ca el să predea paşaportul autorităţilor şi să rămână la locuinţa sa.

Avocatul lui Cosby, Thomas Mesereau, le-a spus reporterilor că va contesta această condamnare.

Deşi Cosby ar putea să fie petreacă până la 10 ani în închisoare pentru fiecare incident, un ghid de pronunţare al sentinţelor al acestui stat sugerează un termen de mai puţin de 10 ani.

Această condamnare marchează decăderea unei persoane care a fost supranumit „Tatăl Americii”, dar a cărui reputaţie a fost distrusă după ce câteva zeci de femei i-au adus acuzaţii similare de abuz sexual, în incidente care s-ar fi petrecut în urmă cu mai multe decenii.

Un singur caz dintre toate acestea a fost suficient de recent pentru a putea fi judecat – cel al lui Constand, fost administrator al echipei feminine de baschet de la Universitatea Temple, unde a studiat Cosby. Ea nu a oferit nici un punct de vedere cu privire la verdict.

Avocata Gloria Allred, care reprezintă 33 dintre acuzatoarele lui Cosby, a declarat: „Suntem foarte fericite că putem spune, în sfârşit, că femeile sunt crezute, nu doar în legătură cu «#MeToo», ci într-o instanţă”.

Cosby a spus că toate relaţiile sexuale pe care le-a avut au fost consimţite, iar avocaţii lui au spus că femeile care îl acuză pe actor inventează poveşti, sperând să obţină avere şi faimă.

Născut pe 12 iulie 1937, în Philadelphia, William Henry Cosby Jr. a primit o bursă sportivă la Temple University şi a început să facă stand-up comedy. A apărut în mai multe spectacole de varietăţi, iar în 1965 s-a făcut remarcat în serialul „I Spy”.

În perioada 1984 - 1992, în „The Cosby Show", a jucat rolul ginecologului Cliff Huxtable, amuzant tată de familie, căsătorit cu o avocată.

Serialul NBC a avut un succes incredibil, devenind cel mai popular show de televiziune din istorie, iar Cosby o figură majoră în cultura pop americană a celei de-a doua jumătăţi a secolului 20.

Cosby a scris numeroase cărţi şi a fost, timp de mai multe decenii, membru în consiliul de administraţie al Universităţii Temple, până când a demisionat în 2014, după ce a început scandalul agresiunilor.

Legat de acuzaţiile aduse, el a refuzat de fiecare dată să le comenteze, transmiţând mesaje doar prin avocaţii angajaţi. Soţia sa, Camille, cu care este căsătorit de 53 de ani, i-a fost alături.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-27

TAGURI: bill cosby, agresiune sexuală,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...