2017-01-19 02:24

MONDEN


Bindea, proiect de succes în Italia

 |  21:00
Bindea, proiect de succes în Italia

Alexandru Bindea este actor al Teatrului Naţional din Bucureşti. A jucat în spectacole precum "Portarul, un ucigaş, un crainic", "Dineu cu proşti" sau "Comedia norilor", dar şi în filme cum ar fi "La urgenţă", Valsul lebedelor" sau "Psihiatrul". În ultima perioadă, Alexandru Bindea şi-a concentrat atenţia mai mult pe proiectele din teatru, iar ultimul film în care a jucat a fost "Chichititas", făcut în 2007.

 În urmă cu aproximativ o lună, actorul  a primit un proiect important din partea unui regizor italian şi ne-a dezvăluit amănunte despre noul său film în care va apărea la sfârşitul acestei toamne. Într-o perioadă în care actorii români au reuşit să se remarce peste hotare, iată că şansa i-a surâs şi cunoscutului actor. "Pentru mine e ceva nou, pentru că a trecut mult timp de când nu am făcut un film regizat de străini. Chiar dacă nu am primit un rol principal, sunt fericit că pot face parte din acest proiect. În prezent sunt în Italia, pentru că filmez destul de mult. Este foarte important, toţi acei actori sunt conştiincioşi şi nu renunţăm până ce nu iese totul perfect la filmări. Colaborăm foarte bine. Rolul mă reprezintă şi probabil este exact ce aveam nevoie la această vârstă. Este foarte posibil să se filmeze câteva secvenţe şi în România. Pentru moment nu s-a stabilit numele filmului, deci nu vă pot spune concret, până nu se ştie sigur”, ne-a declarat Alexandru Bindea.

Face naveta între România şi Italia

Pentru că are şi alte proiecte la care lucrează, actorul nu poate locui în Italia pe toată perioada filmărilor, deşi i s-a propus acest lucru, preferând să facă naveta între Bucureşti şi Italia. “Nu pot sta acolo, pentru că ne pregătim şi pentru stagiunea din toamnă de la Teatrul Naţional. Merg să filmez cam de două sau trei ori pe săptămână, în rest am grijă de proiectele din ţară, care sunt la fel de importante. E obositor, dar trebuie să facem şi asta”, a încheiat Alexandru Bindea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image