2017-01-21 10:31

MONDEN


Bişinicu: Afirmaţiile se bazează pe snobism

 |  15:11
Bişinicu: Afirmaţiile se bazează pe snobism

Fosta membră a trupei Pops Diana Bişinicu este în culmea fericirii, pentru că iubitul ei, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, s-a hotărât să facă pasul cel mare şi să o ceară de nevastă. Totul s-a întâmplat în ziua în care interpreta a împlinit 27 de ani. Imediat ce a făcut marele anunţ, au apărut şi speculaţiile în presă, lucru care a deranjat-o enorm pe vedetă. Astfel că aceasta a ţinut să lămurească faptul că nu va fi o mireasă pretenţioasă.

Diana Bişinicu a mărturisit că viitorul ei soţ, Cătălin, aşteaptă cu nerăbdare ziua nunţii lor, când este convins că va avea în faţa lui cea mai frumoasă mireasă din lume. Mai mult, cei doi tineri aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi, dar asta doar când va vrea Dumnezeu să vină momentul. „Nu este adevărat că nu vreau rochie mai ieftină de 6.500 de euro, aşa cum s-a scris în presă zilele trecute. Afirmaţiile se bazează pe snobism şi infatuare, iar eu nu sunt aşa. Sunt o persoană normală, căreia îi place să trăiască decent, iar tot ce se întâmplă în jurul meu este cât se poate de natural“, a declarat vedeta în cadrul unui interviu la Activ eFeM. Cu toate acestea, Diana a spus că visează la rochia de mireasă de când era copil. „Rochia mea de mireasă îmi va caracteriza personalitatea şi atitudinea. Indifent de modelul pe care îl voi alege, sper să fiu cea mai frumoasă mireasă, aşa cum spune viitorul meu soţ”, a mai spus vedeta de 27 de ani.

Verighete de 5.000 de euro

Diana Bişinicu nu se uită la bani când vine vorba despre organizarea nunţii şi a cumpărat verighete de 5.000 de euro. Verigheta Dianei costă 3.500 de euro, pentru că este făcută din aur alb, de 18 carate, şi este împodobită cu diamante. Verigheta viitorului ei soţ, Cătălin, costă mai puţin, doar 1.500 de euro, pentru că nu are diamante. „Noi am ales un model clasic, dar, totodată, extrem de elegant şi de rafinat, care se potriveşte perfect cu inelul de logodnă“, a declarat Diana Bişinicu pentru „Libertatea“. Inelul de logodnă a fost de trei ori mai scump decât setul de verighete, dar Cătălin spune că soţia sa merită cele mai scumpe bijuterii, pentru că ea însăşi este o scumpă. Diana Bişinicu şi logodnicul ei se vor căsători pe 14 iulie, la Mamaia. La petrecere sunt invitate în jur de 600 de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Diana_Bisinicu, nunta, revoltata, snobism, mireasaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image