2017-01-18 05:53

MONDEN


Bodochi: În România se spune des “nu”

 |  16:34
Bodochi: În România se spune des “nu”

Marius Bodochi este actor care evoluează pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. Nu este doar un profesionist admirabil, ci şi un om de mare onoare, un prieten pe care şi l-ar dori oricine, precum şi un tată exemplar.

Acesta a dezvăluit care sunt problemele cu care se confruntă România, din punctul său de vedere. “În meseria mea există încercări dificile la tot pasul. În România se spune foarte des «nu». Primul răspuns este, întotdeauna, «nu», iar din cauza acestuia, ai foarte mult de suferit. Mai există o chestiune sensibilă: atunci când încerci să vorbeşti cu cineva, vrei să argumentezi un lucru şi nu eşti ascultat. Asta e altă problemă a românilor… nu ascultă”, este de părere actorul.

Marius Bodochi este unul dintre puținii, rarii actori care au avut forța să exprime cu atâta eleganță un personaj  precum Antonio Salieri din "Amadeus" de Peter Shaffer, regia Marcel Top. Actul este considerat a fi un artist, un creator al imaginii din toate unghiurile ei, psihologic, până la identificare fizică, prin puterea de expresie, prin nuanțele subtile pe care numai un mare artist le sesizează la un personaj de factura lui Salieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: Marius Bodochi, actor, probleme, Teatrul National, creatorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image