2019-02-24 01:28


BOMBĂ: țara arde, UDREA și BĂSESCU împart un pahar cu vin

 |  00:56
BOMBĂ: țara arde, UDREA și BĂSESCU împart un pahar cu vin

In timp ce zeci de mii de oameni manifestau in Capitala, unii dintre ei foarte violent, Traian Basescu si Elena Udrea se relaxau la un pahar nu doar de vorba, ci si cu vin rosu, intr-un restaurant luxos din oras. De altfel, cei doi fosti parteneri politici s-ar parea ca au dat la spate barfele lumii si scandalurile in care au fost trimisi de-a lungul vremii si sunt prieteni intimi chiar avand in vedere ca au impartit aceeasi gura de vin.

Paparazzi wowbiz.ro i-au surprins pe Traian Basescu si Elena Udrea la geamul unui restaurant din Bucuresti, chiar seara trecuta cand Bucurestiul fierbea si, odata cu el, tara toata. Total neafectati de strigatele din strada ale oamenilor revoltati, printre care "DNA, sa vina sa va ia", "Stop coruptiei", Mandatați să reprezentați, nu să abuzați", "Grup infracțional, treci la tribunal", cei doi apropiati prieteni au ras, stiut fiind simtul dezvoltat al umorului pe care il are fostul presedinte, au mancat prajituri, iar cand vinul Elenei Udrea s-a terminat, Traian Basescu, galant din fire, i-a turnat din paharul lui.

Intalnirea cu iz de idila a fost aparent tulburata de observarea paparazzilor, insa blonda nu s-a sinchisit foarte mult ca a fost suprinsa la un vin cu fostul ei sef si seara a continuat in acelasi ton. Mai mult, prietenoasa din fire, Elena Udrea le-a zambit paparazzilor, le-a facut cu mana si a trecut la ale ei. Al ei partener de cina, mai exact.

Puteti vedea filmul intalnirii pe site-ul wowbiz.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: elena udrea, traian basescu, vin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD.
03 Feb 2017

Prin votul cu care au girat mafia psd , pensionarii sclerozati si dusi cu capul si au salvat de la puscarie si calaii lor din 2010 pe udrea si basescu.SA VA FIE RUSINE SCLEROZATILOR SI SA VA CERETI SCUZE COPIILOR SI NEPOTILOR VOSTRI PENTRU HALUL IN CARE ATI TRIMIS ROMANIA PE MANA UNUI CONDAMNAT dragnea CARE V-A MITUIT CU DOI ARGINTI. HUUUU LICHELELOR.
PRELUDIU?
03 Feb 2017

La un pahar de vin.Poate stinge Ghiță lumina.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...