2017-01-21 17:39

MONDEN


Bon Jovi, văzut gratis de la Ministerul Mediului

 |  17:47
Bon Jovi, văzut gratis de la Ministerul Mediului

Regalul oferit duminicăseara, în Piața Constituției, de legendarii glam metalului din New Jersey, a întrecutorice așteptări. Cu o explozie de lumini și sunet de cea mai bună calitate, ceicinci rockeri de la Bon Jovi au ținut în priză timp de trei ore, fără întrerupere(cu excepția bisurilor), aproximativ 50.000 de spectatori.

Spectacolul grandiosoferit de Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Tico Torres și David Bryan a început laora 20.00, cu o punctualitate de mers al trenurilor. Este și motivul pentrucare sute de fani se aflau încă la porțile de acces când vocea acompaniată de acordurilechitarei lui Sambora, pe ritmurile lui Torres, au început să se audă în PiațaConstituției. Probabil că nimeni nu se aștepta ca recitalul să înceapă chiar laora 20.00 fix. Din fericire, pierderea primelor două-trei melodii le-a fostcompensată fanilor, care au intratcu greu la ora 20.00, prin magnificul show ce a urmat.

Cu tricolorul pe umeri

Publicul a cântat împreunăcu Jon Bon Jovi hituri precum „Bad Medicine”, „Bad Of Roses”, „Livin’ On APrayer”, „You Give Love A Bad Name”, dar i-au cântat și lui Richie Sambora „HappyBirthday” cu ocazia zilei sale de naștere petrecute pe scenă în fața unor fanicare i-au așteptat de peste 20 de ani să-i vadă în carne și oase. Cel mai emoționantmoment al show-ului a fost acela în care Bon Jovi s-a acoperit cu un drapeltricolor al României, primit de la public și pe care era scris numele său.

La ora 23.00, trupa BonJovi a încheiat incendiarul spectacol pe ritmuri de rock’n’roll,cu melodia „Twist And Shout”. Încălzitmai mult de primirea publicului inimos decât de temperatura de afară și cea areflectoarelor, Jon Bon Jovi le-a spus fanilor că a fost extrem de impresionat șile-a promis că vor reveni la București.

Program de duminică

Pe lângă cei 50.000 defani plătitori de bilete, Bon Jovi a avut și spectatori „la negru”. Câteva zecide suflete au urmărit concertul de pe clădirea Ministerului Mediului sau de laferestrele instituției, făcând și poze. Nu știm dacă erau angajați aiMinisterului Mediului care, făcând probabil ore suplimentare duminică seara șimuncind poate la conceperea noii taxe auto, au profitat de spectacol și au luato pauză binemeritată. Dacă erau salariați ai instituției conduse de LaszloBorbely, poate părea cel puțin bizar că duminică, după ora 20.00, sediulministerului a avut porțile deschise, dar, dacă erau persoane străine, dejaavem o problemă ce ține de ilegalitate.

Scenă cu design special pentru acest turneu

Concertul de la Bucureştial trupei Bon Jovi a făcut parte din turneul “The Circle”, demarat în februarie2010, fiind catalogat drept cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010. Scena,cu un design creat special pentru acest turneu, a avut 54 de metri lăţime şi 25de metri adâncime, iar în spate, un ecran gigant, cu o lăţime de aproximativ 40de metri, înscris în arcul scenei. Puterea instalaţiei de sunet a depăşit15.000 waţi, pentru alimentarea ei, la fiecare concert, utilizându-segeneratoare care consumă peste 1.800 litri de motorină.

FOTO: David Bergman (tourphotographer.com)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-24

Mai multe imagini:
Bon Jovi, văzut gratis de la Ministerul Mediului
zoom
Bon Jovi, văzut gratis de la Ministerul Mediului
zoom
Bon Jovi, văzut gratis de la Ministerul Mediului
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image