2017-01-22 07:56

MONDEN


Bote, criză de nervi din cauza Biancăi

 |  16:49
Bote, criză de nervi din cauza Biancăi

Enervat la maxim când s-a trezit cu Mihaela Moise pe cap, în studioul de înregistrări unde muncea deja de câteva ore bune pentru un audiobook pe care îl va lansa luna viitoare, Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi în direct, la Antena 1. Picătura care a umplut paharul a fost îndrăzneala cu care Bianca, prezentă în emisiunea lui Capatos, l-a acuzat că îşi face reclamă pe spatele ei.

Ei spun că au trăit o poveste de dragoste, însă nu toţi cei care i-au văzut făcând sex în pădure la Băneasa, în ipostase imortalizate de paparazzi vigilenţi, au şi înghiţit gogoaşa. S-a vehiculat ideea că totul a fost o născocire menită să le ofere amândurora avantaje mediatice, atât de bine pusă la punct încât nimic nu a răsuflat în presă, ci doar în rândul celor apropiaţi şi foarte apropiaţi. Cert este că, înainte de a apărea la braţul lui Botezatu şi de a fi prezentată întregii lumi mondene drept iubita lui, despre Bianca Drăguşanu nu auzise nimeni. Era doar o blondă înalta şi cu sânii mari, cunoscută doar în cercuri restrânse, însă designerul a fost cel care a propulsat-o pe cele mai înalte culmi ale showbizului. Tocmai de aceea, Botezatu a luat foc atunci când a auzit-o acuzându-l, în direct, la „Un show păcătos” că vorbeşte mereu la adresa ei pentru că vrea să-şi facă, astfel, reclama datorită ei. „Nu vreau să mă promovez. Nu am nevoie de promovare. Atunci când îmi voi face reclamă pe spatele cuiva, înseamnă că nu mai exist. Nu îmi fac reclamă nici cu Bianca, nici cu Denisa (n.r. -  Nechifor). Eu nu sunt angajat al Antenei 1. Nu am venit la Antena 1 pentru a deveni vedetă, ci pentru a aduce un plus acestei televiziuni. Sunt o vedetă liberă! Pot să mă duc unde vreau eu... Ne puneţi în situaţii penibile aşa cum a fost şi cu tortul. Nu am ce să caut în această emisiune pentru că este una care nu mă caracterizează. Nimic din declaraţiile mele făcute despre Bianca în ultima vreme nu sunt agresive. Nu sunt nici gelos. Nu pot să fiu gelos pe un băiat că Adi! Dacă Bianca va avea nevoie de mine sub orice formă, ştie unde să mă găsească! I-am spus că celebritatea e grea, vedetismul e greu de ţinut pe umeri. Erai disperată şi te uitai la 12 noaptea pe net să vezi dacă ai apărut în presă. De ce apar aceste zvonuri şi eu la mijloc? Cine a lansat-o pe Bianca pe piaţă? Altcineva? Dacă o lansa altul, apărea ăla!”, a urlat Bote.

Despărţirea, un mare bluf

Ceea ce zilele trecute suna ca o despărţire dureroasă, se dovedeşte a fi doar un scenariu marca Bianca Drăguşanu de a mai apărea un pic prin ziare şi pe la tv. Cel care i-a demontat minciuna a fost chiat Botezatu care, „din respect pentru Bianca”, s-a abţinut să facă şi alte comentarii. Cristian Bracu, un alt coleg al fostei asistente a lui Capatos, a ironizat şi el momentul: „Plângeau şi caii de la dric. Bianca şi Adrian Cristea s-au despărţit. Parcă e şi mai frig în România de când a apărut ştirea asta”, a spus prezentatorul de la Antena 2.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

Mai multe imagini:
Bote, criză de nervi din cauza Biancăi
zoom
Bote, criză de nervi din cauza Biancăi
zoom

TAGURI: bianca dragusanu, cătălin botezatu, Adrian cristea, capatos, un show păcătos, cristian brancu, despratireComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CIUPINGHER
03 Feb 2012

Cataline daca ai sange in instalatie (dar nu cred) numai raspunde aceste zdrente si las-o in pielea ei daca mai are, altfel te faci de ras in continuare iar ea va continua sa-ti faca zile grele! Nu stii proverbul romanesc ,ca pe cine nu l-asi sa moara NU TE LASA SA TRAIESTI?

Adauga un comentariu

Random image