2016-10-27 02:19

MONDEN


Brad Pitt: În anii ’90 fumam şi mă dopam mult!

 |  12:19
Brad Pitt: În anii ’90 fumam şi mă dopam mult!

Într-un interviu acordat Hollywood Reporter, Brad Pitt, nominalizat la Oscar, n-a vorbit doar despre dragoste şi căsătorie, ci şi despre lucruri de care n-ar vrea să-şi mai amintească: în anii 1990, el a trecut printr-o perioadă grea şi a suferit de depresie. Atunci a consumat substanţe ilicite.”Nu mă împăcam deloc cu mine însumi la sfârşitul anilor 90. Doream să fac faţă celebrităţii, fumam şi mă dopam mult, stăteam lungit multă vreme pe canapea şi nu mă mai suportam”, spune vedeta. De depresie l-a salvat o călătorie în Maroc. A fost o revelaţie care i-a schimbat viaţa. “Am descoperit acolo sărăcia extremă, nu mai văzusem înainte aşa ceva. Am înţeles că situaţia mea era nimic pe lângă ce am văzut acolo”, spune Pitt.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: brad pitt, droguriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

64 de kilograme de cannabis, confiscate la Brașov Trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de trafic... 13 Oct 2016 | (0)
Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton că se droghează Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a susţinut sâmbătă că alegerile de... 16 Oct 2016 | (5)