2017-01-18 14:50

MONDEN


Bree din “Neveste disperate” merge la psihiatru săptămânal. Află de ce!

 |  19:28
Bree din “Neveste disperate” merge la psihiatru săptămânal. Află de ce!

Celebritatea nu înseamnă numai vacanţe luxoase, petreceri cu ştaif şi milioane de fani în lumea întreagă. Viaţa de vedetă este o povară care atârnă greu pe umerii personajelor celebre şi pentru a face faţă presiunii imense cer ajutor specializat.Actriţa Marcia Cross, cunoscută pentru rolul Bree Van de Kamp în serialul “Neveste disperate” a recunoscut că merge săptămânal la psihiatru pentru a face faţă vieţii de vedetă.

“Da, merg la psihiatru. Faptul că pot să vorbesc cu cineva şi că primesc un răspuns este cu adevărat important. Creştem permanent. Viaţa este o călătorie spirituală. Dacă am timp sâmbătă, încerc mereu să îmi trec în agendă o şedinţă. M-am aflat sub o presiune atât de mare, pentru atât de mult timp, iar acum încerc să îmi fac viaţa puţin mai uşoară. Încerc să nu mai fiu stresată din cauza unor lucruri, ci doar să savurez momentul ", a spus actriţa, într-un interviu acordat publicaţiei Easy Living.

Actriţa a avut parte de multe probleme în ultimii ani. Medicii i-au recomandat repaus total, la pat, în 2007, după naşterea fiicelor sale gemene, iar soţul ei Tom Mahoney a fost diagnosticat cu cancer în 2009. În cele din urmă, soţul ei a câştigat lupta cu cancerul. Primul partener de viaţă al actriţei, Richard Jordan, a murit din cauza unui cancer cerebral în 1993.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: neveste disperate, Marcia cross, bree van de kamp, psihiatru, cancer, sotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image