2018-12-15 07:40


Brenciu a ajuns în Ţara Minunilor

 |  15:41
Brenciu a ajuns în Ţara Minunilor

Horia Brenciu a aflat în sfârşit vestea mult aşteptată. Anul acesta el şi iubita lui Alice Dumitrescu vor deveni părinţi. Astfel că, interpretul nu va uita niciodată cadoul pe care îl va primi la împlinirea celor 40 de ani, pentru că este unul foarte important.

Iubita sa, Alice Dumitrescu, îi va dărui anul acesta un moştenitor. "Stimaţi meseni. Acum, în anul de graţie 2012, tind să duc la îndeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat, şi... ce mai era.... aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un prinţ sau o prinţesă moştenitoare! Când mi s-a dat vestea eram pe scenă; sper că atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în ŢaraMinunilor, cu Alicecu tot!", a mărturisit Horia Brenciu pentru “PRO TV Magazin”.

Nu pun preţ pe căsătorie

Horia Brenciu are, de câțiva ani buni, o relație cu Alice Dumitrescu, producătorul show-ului „Serviciul Român de Comedie“ de la PRO TV. Relația lor merge bine, se înțeleg și se simt bine împreună. Întotdeauna  îi vezi cu zâmbetul pe buze, însă chiar şi aşa, Alicel-a refuzat pe Horia de fiecare dată când acesta a cerut-o în căsătorie. Probabil că aceasta este convinsă că relația lor merge minunat tocmai pentru că nu sunt căsătoriți. Se spune că un contract de căsătorie nu îți face viața mai frumoasă, ba chiar ți-o poate face, uneori, mult mai puțin frumoasă. Drept urmare, Brenciu şi Aliceau hotărât să renunţe la această idee, cel puţin pentru moment. Prima apariție televizată a lui Brenciu a avut loc în vara lui 1993, în producția TVR Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești. Concurând cu alți doi tineri, Brenciu a câștigat întâietatea pentru favorurile Marinei Scupra. În același timp, trei tinere se luptau să-l cucerească pe Tino Furtună de la Holograf. Din octombrie 1993 începe o colaborare cu postul public de televiziune, TVR. În anul 2000 se mută la Antena 1, unde prezintă emisiuni până în 2003. Urmează o perioadă de un an de emisiuni difuzate de către postul de televiziune Național TV. În prezent, artistul face parte din juriu la “Vocea României”, emisiune difuzată de PRO TV şi care a avut un succes impresionant. Brenciu se pregăteşte de un nou sezon.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-26

TAGURI: Horia Brenciu, tatic, Tara Minunilor, Alice Dumitrescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...