2017-01-20 22:13

MONDEN


Brenciu, cucerit de Alexandra Ungureanu

 |  21:00
Brenciu, cucerit de Alexandra Ungureanu

După 15 ani de tv, Horia Brenciu s-a apucat de muzică, pentru că aşa i-a spus... inima. Şi îi merge foarte bine, căci artistul are din ce în ce mai mult succes pe scena muzicii româneşti. Interpretul ne-a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa lui, dar şi despre vocile autohtone care l-au impresionat în mod deosebit în ultimii ani.

Chiar dacă pentru el cariera muzicală este acum pe primul loc, artistul nu poate uita de prima lui iubire, care i-a schimbat viaţa şi i-a adus satisfacţii personale, dar şi financiare. “Prima mea iubire publică, după cum mulţi îmi aduc aminte, a fost meseria de prezentator… Până la 20 de ani, auzisem DJ-ii de la Europa Liberă şi Vocea Americii. Când am ajuns în Bucureşti, emisiunile pe cablu, din alte ţări, au devenit materialul meu de studiu. Aşa i-am cunoscut pe Julien Lepers, Nagui, Fiorello, Michel Druker, Johnny Carson, Bob Hope, Jay Leno, Stephan Rabb, Larry King şi mulţi, mulţi alţii”, povesteşte Horia. În prezent, cântăreţul este mulţumit de ceea ce face şi spune că nu s-a gândit niciodată să renunţe la muzică. Mai mult, acesta are şi câteva voci feminine pe care le admiră în mod deosebit. “Sunt diverse tipuri de voci care-mi plac… Unele calde şi senzuale, ca aceea a Alexandrei Ungureanu, m-au atras încă de la prima audiţie. Monica Anghel este una dintre vocile puternice ale ţării. Îmi sună şi acum în ureche cristalul timbrului Narcisei Suciu… N-o pot uita deloc pe Mihaela Runceanu sau vocea inconfundabilă a Doinei Badea. Urechile noastre sunt deschise oricând pentru voci frumoase şi România a avut, are şi cu siguranţă va beneficia mereu de ele!”, spune el.

Nevoit să decidă între televiziune şi muzică

Orice artist are, la un moment dat, un moment greu în cariera sa. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Horia, care ne-a dezvăluit unul dintre micile sale secrete. “Am avut o perioadă mai grea în cariera mea, în urmă cu câţiva ani. Nu prea am vorbit despre asta.  Este vorba despre momentul în care am fost nevoit să mă decid dacă merg mai departe cu muzica sau să continuu cu apariţiile televizate! A fost un pas important, însă am ales să fac ceea ce îmi place foarte tare”, a încheiat Horia Brenciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-03

TAGURI: Horia Brenciu, Alexandra Ungureanu, muzica, emisiune, romanesti, interpretComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image