2017-01-23 21:02


Brianna Caradja a huzurit 5 ani în cartierul vedetelor din Beverly Hills. “Am dansat cu Gene Kelly, iar lui Tom Cruise i-a plăcut accentul meu!”

 |  19:23
Brianna Caradja a huzurit 5 ani în cartierul vedetelor din Beverly Hills. “Am dansat cu Gene Kelly, iar lui Tom Cruise i-a plăcut accentul meu!”

Nu mulţi sunt cei care ştiu că Brianna Caradja a locuit cinci ani înAmerica, în timpul căsniciei cu primul soţ, un american care a luat-o cu el pe“tărâmul făgăduinţei” şi care i-a oferit o viaţă frumoasă, printre staruri. Înperioada în care a locuit într-un cartier rezidenţial din Beverly Hills, prinţesaa avut şansa de a cunoaşte foarte multe vedete, pornind de la Tom Cruise, cucare a vorbit de mai multe ori, şi până la Gene Kelly, cu care a şi dansat cândavea doar 18 ani. Brianna spune că Marlon Brando era un om foarte modest şiprietenos, Mickey Rourke - un cuceritor cu mult bun-simţ, însă întâlnirea cu JeffGoldblum, cunoscut pentru rolul din filmul “Musca”, a marcat-o cel mai tare.

În timp ce alţii se laudă că au împărţit patul cu Adelina Pestriţu sau căau băut o cafea cu Liviu Vârciu, Brianna Caradja a cunoscut vedete de calibrudin Cetatea Filmului în timpul primei sale căsnicii cu americanul BruceJohnson. În anii '80, prinţesa a avut şansa de a locui pentru cinci ani într-uncartier rezidenţial din Beverly Hills, acolo unde au proprietăţi multe staruride la Hollywood. Dacă, iniţial, a rămas şocată atunci când la restaurant seîntâmpla să dea ochii cu Marlon Brando, iar la coafor se întâmpla să fie vecinăde scaun cu Ursula Andress, Brianna ajunsese să se familiarizeze cu stilulacela de viaţă. Mai mult, prinţesa căpătase curaj şi atunci când vedea pestrada o vedetă, mergea la ea şi se prezenta. “S-a întâmplat să-l cunosc şi peTom Cruise. Atunci era tinerel şi nu foarte bine introdus în lumea filmului,însă l-am întâlnit pe stradă şi am mers la el, m-am prezentat, iar de atunci amvorbit de multe ori. Vreo cinci ani am schimbat mesaje şi mi-a zis că îi placeengleza mea cu accent franţuzesc. Era foarte amabil, prietenos şi deloc cunasul pe sus!”, ne-a spus Brianna. O altă vedetă cu care a reuşit nu numai să strângămâna, ci şi să danseze o seară întreagă a fost Gene Kelly. “Am fost invitată lao petrecere la care a venit şi el! Era supernatural, cu mult bun-simţ şi foartehaios, ca şi în filmele în care joacă. Am avut chiar şansa să dansez cu el demai multe ori în seara aia, lucru care m-a făcut foarte fericită la vremea respectivă.Este o amintire frumoasă întâlnirea cu el! La fel de mult bun-simţ avea şiMickey Rourke, un cuceritor pe vremea aia, era la apogeu atunci. Însăîntâlnirea mea de suflet rămâne cea cu Jeff Goldblum, iubirea vieţii mele.Actorul din «Musca» îmi plăcea foarte mult şi am avut ocazia să ne întâlnim decâteva ori la un restaurant de acolo unde se servea mâncare ce semăna un pic cucea românească! Am cunoscut oameni importanţi şi foarte modeşti, deşi suntvedete adevărate. Tocmai d-aia acum refuz să mă amestec cu «vedetele» dinDorobanţi. Nu vreau să par cu nasul pe sus, dar prefer să dau câte o petrecerela mine acasă, unde să-mi invit prietenii, decât să merg pe la mondenităţi undesunt invitate tot felul de piţipoance fără valoare!”, ne-a dezvăluit Brianna.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image