2017-01-22 01:50

MONDEN


Brianna Caradja, fosta iubită a lui Columbeanu, despre Monica:“Una e să faci carieră, alta e să faci circ!”

 |  17:59
Brianna Caradja, fosta iubită a lui Columbeanu, despre Monica:“Una e să faci carieră, alta e să faci circ!”

Pe vremea când Monica învăţa să rezolve ecuaţii de gradul doi, Brianna Caradja şiIrinel Columbeanu se îmbătau cu aburii amorului care se înfiripase, pe neaşteptate,între ei. În urmă cu 15 ani, băieţii din prima căsătorie ai prinţesei erau de vârstaIrinei Columbeanu, iar milionarul de la Izvorani se “antrena” în rolul de tată încăde atunci. Brianna susţine că Irinel se comporta exemplar cu copiii ei şi, cuatât mai mult, este convinsă că pe fiica lui o iubeşte cu adevărat, spredeosebire de mult mai tânăra Monica Gabor care alege să facăparadă şi circ din dragostea de mama.

Scandalul dintre IrinelColumbeanu şi Monica Gabor a împărţit devoratorii de presă mondenă în două: pede o parte sunt cei care sar în apărarea mamei căreia i se ia copilul, iar alţiisunt de partea milionarului căruia o puştoiacă pe care a iubit-o sincer i-adat viaţa peste cap şi vrea să-l lase şi fără copil şi fără avere. Şi în timpce unii îşi dau cu părerea fără a cunoaşte îndeaproape situaţia de la Izvorani,Brianna Caradja este îndreptăţită să facă acest lucru pentru că l-a cunoscut peIrinel foarte bine şi chiar i-a testat comportamentul în preajma copiilor. Înurmă cu 15 ani, când între prinţesa care locuia la Paris pe vremea aceea şimilionarul de la Izvorani s-a înfiripat o poveste de amor, Brianna avea dejadoi băieţi care s-au simţit execelent în preajma lui Irinel. “Atunci când amauzit de divorţul din familia Columbeanu şi de lupta pentru custodie a celor doi, gândul mi-a zburat la perioada aceea în care eu şi Irinel am avut orelaţie. Mi-am amintit cât de frumos s-a purtat cu băieţii mei care şi astăzi îlîndrăgesc şi se gândesc la el cu plăcere. Irinel este un om comunicativ, foarterăbdător, iar acum 15 ani s-a purtat exemplar cu băieţii mei care aveau atuncivârsta pe care o are acum Irina, 4, respectiv 5 ani. Chiar mă bucur că amcunoscut un om frumos atunci, cu un suflet bun, protector, pe care copiii meil-au acceptat cu drag în viaţa lor. Şi nu vorbesc aici despre cadouri sau cine ştiece favoruri materiale le-ar fi făcut Irinel, pentru că afecţiunea unui copil nuse cumpără cu aşa ceva. A fost vorba despre mult mai mult decât atât, de răbdareape care o avea cu ei, de faptul că le vorbea foarte frumos, cu calm şi căldură,că încerca să-i înţeleagă şi se juca împreună cu ei. Irinel chiar îşi iubeştesincer fetiţa, nu este doar o fantezie de puşti care se visează părinte. ŞiMonica poate că îşi iubeşte copilul, dar una este să faci carieră şi alta săfaci circ. Nu se face paradă şi circ din dragosteade mamă, nu se au în vedere interesele materiale şi nu se urmăreşte creareaunei imagini. Un părinte care îşi iubeşte copilul nu face circ. Dintre ei doinu ştiu cine are ceva de piedut: pe Irinel îl ştia toată lumea dinaintea Monicăi,avea un nume şi avere cu mult înainte să ştie cineva de existenţa ei. Ea poatesă dispară lejer în ceaţă, iar Iri să rămână acelaşi om ca şi înainte de relaţiacu ea!”, ne-a declarat Brianna.

Irinel Columbeanu: „Irina e încustodia mea, iar programul cu mama nu include plecări în străinătate“

Irina Columbeanu este încustodia tatălui ei în baza deciziei de reîncredinţare, instanţa stabilind cuacea ocazie programul de vizitare pentru mamă, care însă nu include vreoreferire la plecarea copilului în străinătate, susţine omul de afaceri, într-uncomunicat de presă de luni. În document, omul de afaceri afirmăcă "în prezent este în vigoare Sentinţa civilă 2976 din 06 iunie 2011,pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul de ordonanţă preşedinţială (...),având ca obiect reîncredinţare minor, prin care instanţa de judecată a hotărâtreîncredinţarea minorei Irina Columbeanu către subsemnatul IrinelColumbeanu". Având în vedere că şi în dosarul de divorţ al celor doi soţia fost pronunţată şi o hotărâre a instanţei de fond, care are şi ea prevederilegate de custodia copilului şi de programul de vizitare pentru fosta lui soţie,omul de afaceri ţine să clarifice faptul că aceasta nu este definitivă, cipoate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile. "Până în prezent, sentinţa nu a fostredactată şi comunicată, astfel că termenul de apel nu a începutsă curgă", spune Columbeanu.

Prin decizia din dosarul de reîncredinţare, instanţastabileşte că fiica celor doi va sta cu tatăl până la soluţionarea definitivă atuturor capetelor de cerere din dosarul de divorţ. Programul de vizitare acopilului stabilit de instanţă pentru mamă este, potrivit lui IrinelColumbeanu, "primele două sfârşituri de săptămână din fiecare lună şiprima jumătate a fiecărei vacanţe". Hotărârea din dosarul de fond nu este încă definitivă,astfel că în vigoare rămâne decizia de reîncredinţare şi programul propus dejudecători cu această ocazie“, susţine Irinel Columbeanu. Acesta mai afirmă că,în aceste condiţii, pentru ca fiica celor doi să poată pleca în străinătate cuunul dintre părinţi este necesar acordul celuilalt, consemnat într-un actautentic, conform Legii 248 din 2005.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-27

Mai multe imagini:
Brianna Caradja, fosta iubită a lui Columbeanu, despre Monica:“Una e să faci carieră, alta e să faci circ!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image