2017-01-22 16:19

MONDEN


Brianna Caradja: ''Irinel şi tatăl lui s-au purtat minunat cu copiii mei!'' Când prinţesa era îndrăgostită de Columbeanu, băieţii ei erau de vârsta Irinei

 |  19:01
Brianna Caradja: ''Irinel şi tatăl lui s-au purtat minunat cu copiii mei!'' Când prinţesa era îndrăgostită de Columbeanu, băieţii ei erau de vârsta Irinei
Acum 15 ani, o poveste de dragoste s-a înfiripat între Brianna Caradja şiIrinel Columbeanu, în ciuda distanţei care îi separa pe cei doi porumbei. Prinţesalocuia la Paris, iar milionarul în Bucureşti, însă au reuşit să reziste împreunăaproape un an, timp în care băieţii Briannei au fost foarte bucuroşi decompania lui Irinel şi a tatălui său. Prinţesa ne-a spus că milionarul s-acomportat exemplar cu cei mici şi la fel şi Ion Columbeanu, care îi răsfăţa peMaximilian şi pe Constantin cu daruri şi poveşti haioase, întocmai ca un bunicadevărat.A trecut foarte mult timp de când Irinel Columbeanu a trăit o poveste deamor cu Brianna Caradja, însă milionarul a lăsat o amprentă frumoasă în viaţaprinţesei care o face pe aceasta să se gândească şi acum, cu drag, la momentelepe care le-au petrecut împreună. Mai mult decât atât, Iri a avut o influenţăbenefică şi asupra celor doi băieţi ai Briannei, Max şi Constantin privind cudrag în urmă, în vremea când milionarul de la Izvorani s-a purtat cu ei ca unadevărat tată. “Atunci când amauzit de divorţul din familia Columbeanu şi de lupta pentru custodie a celordoi, gândul mi-a zburat la perioada aceea în care eu şi Irinel am avut o relaţie.Mi-am amintit cât de frumos s-a purtat cu băieţii mei care şi astăzi îl îndrăgescşi se gândesc la el cu plăcere. Irinel este un om comunicativ, foarte răbdător,iar acum 15 ani s-a purtat exemplar cu băieţii mei care aveau atunci vârsta pecare o are acum Irina, 4, respectiv 5 ani. Chiar mă bucur că am cunoscut un omfrumos atunci, cu un suflet bun, protector, pe care copiii mei l-au acceptat cudrag în viaţa lor. Şi nu vorbesc aici despre cadouri sau cine ştie ce favorurimateriale le-ar fi făcut Irinel, pentru că afecţiunea unui copil nu se cumpărăcu aşa ceva. A fost vorba despre mult mai mult decât atât, de răbdarea pe careo avea cu ei, de faptul că le vorbea foarte frumos, cu calm şi căldură, căîncerca să-i înţeleagă şi se juca împreună cu ei. Într-un mod foarte plăcutne-a impresionat, şi pe mine şi pe băieţi, domnul Ion Columbeanu, pe care îlapreciez foarte mult. Copiii mei erau mici atunci, dar erau foarte fericiţiatunci când ne vizita, pentru că era haios, le spunea poveşti, le aducea darurişi se purta cu ei ca un bunic. Din păcate, n-am mai păstrat legătura şi amvorbit foarte rar de-a lungul anilor, însă am aceleaşi sentimente legate dedomnul Ion Columbeanu”, ne-a spus Brianna.

Prinţesa spune că Irinel nusuportă să fie luat de fraier

Legat de evenimentele recente din viaţa cuplului Columbeanu, prinţesaevită să comenteze pentru că nu ar dori ca vorbele sale să fie interpretatealtfel de cei care cred că ea ar tânji la o nouă relaţie cu milionarul de laIzvorani. “A trecut foarte mult timp şi pentru el am respect şi admiraţie. Nicivorbă de ceea ce au vehiculat unii şi alţii, că eu aş dori să mă cuplez cuIrinel. Aşa cum am spus, este un bărbat foarte comunicativ, răbdător şitolerant, însă nu suportă prostia şi răbufneşte atunci când este luat defraier. Adică îţi poate face foarte mult bine, însă până într-un punct în careeste respectat pentru asta. Atunci când se întâmplă să i se răspundă la bine curău, răbufneşte, ca orice om, de altfel!”, consideră prinţesa.

Monica, evaluată de psihologi

După ce Irinel Columbeanu a depus în instanţă o solicitare de decăderedin drepturile părinteşti a soţiei sale, Monica Columbeanu va fi evaluată depsihologi care vor stabili dacă vedeta reprezintă un pericol pentru fiica ei,Irina. În cererea depusă în instanţă, omul de afaceri o acuză pe soţia lui deneglijenţă gravă şi de purtare abuzivă. Până la pronunţarea divorţului, fetiţaa rămas în custodia tatălui ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image