2017-01-16 17:45

MONDEN


Brianna Caradja: „Vibratorul este un accesoriu benefic!“. Prinţesa are o întreagă colecţie de jucării sexuale primite de la prieteni

 |  19:28
Brianna Caradja: „Vibratorul este un accesoriu benefic!“. Prinţesa are o întreagă colecţie de jucării sexuale primite de la prieteni

Un subiect tabu pentru multe domnişoare din showbiz ce par mai degrabăeducate la pension decât în Bamboo, jucăriile sexuale sunt prezente îngarderoba tuturor, însă foarte puţine sunt cele care recunosc aceste achiziţii.Una dintre cele care nu se feresc să spună cinstit că s-a accesorizat, într-unmoment sau altul, cu o astfel de jucărie care condimentează activitatea sexualăeste Brianna Caradja. Prinţesa ne-a spus că a primit multe astfel de“prostioare” din partea prietenilor săi şi nu de puţine ori, la petreceri, a făcuttombole care ofereau drept premii diverse jucării sexuale.

De la uleiurile afrodiziace care promit să înteţească scânteile dindormitor, lenjerie comestibilă cu gust de căpşune sau costumaţii sexy care letransformă pe doamne în şcolăriţe sau în asistente medicale şi până lavibratoare pentru ea şi păpuşi gonflabile pentru el, sex shopurile abundă deoferte care mai de care. Şi cum vânzările pe anul care tocmai a trecut auînregistrat o creştere considerabilă, este lesne de dedus că românii, cu precăderefemeile, au început să investească sume serioase în jucăriile sexuale. Foartepuţine sunt însă cele care recunosc faptul că apelează la stimulente pentru acondimenta activitatea din dormitor, chiar dacă în unele ţări acest subiect numai este de mult timp unul tabu. Prinţesa Brianna Caradja ne-a dezvăluit cusinceritate că ea nu consideră nimic ciudat în a folosi diverse jucărioareatunci când Cupidon îşi face intrarea în viaţa ta. “Nu ştiu de ce femeile suntreticente când vine vorba de această discuţie, pentru că nu este nimic ieşitdin comun să apelezi la unele stimulente care sporesc plăcerea sexuală. Esteceva normal, mai ales că multe dintre ele sunt la îndemâna tuturor. Nu trebuie săîţi pui ochelarii de soare ca să nu te recunoască cineva atunci când intriîntr-un magazin de gen pentru că geluri sau alte jucărioare se găsesc chiar şiîn supermarket. Mai mult de atât, îmi aduc aminte că mă uitam, chiar cu 20 deani în urmă, pe diverse cataloage de modă care făceau vânzări la domiciliu şi,la capitolul “Diverse”, erau şi dildouri sau alte chestii pentru adulţi. Nueste nimic ciudat în treaba asta, ba chiar necesar în multe situaţii.Vibratorul este un accesoriu banal şi benefic în multe cazuri. Nu trebuie săfacem caz pe tema asta, însă din câte am observat, cele care îl folosesc intenssunt şi cele care strâmbă din nas când se deschide subiectul. Dintr-o dată netransformăm cu toatele în nişte neprihănite crescute la mănăstire care nu auauzit, văzut sau folosit niciodată un vibrator, însă acasă avem colecţii. Nutrebuie să se ajungă la chestii extreme, ieşite din comun şi care pot răni, însăsunt şi jucării care îţi fac viaţa sexuală mai picantă, mai interesantă şi, înunele cazuri, te pot ajuta să-ţi salvezi relaţia”, ne-a declarat Brianna.

“La tombole, premiam câştigatoriicu chiloţi comestibili!”

Petrecerile pe care prinţesa le dă la ea acasă sunt renumite în gaşca eide prieteni pentru că tot timpul distracţia atinge cote maxime şi asta şipentru că invitaţii sunt deschişi la minte şi nu se dau în lături de la nimic.Nu de puţine ori, spre amuzamentul chefliilor, Brianna a organizat tombole înurma cărora câştigătorii plecau acasă cu jucării sexuale. “Premiam lumea cuchiloţi comestibili cu diverse arome, ciocolată, căpşune, banane. Era foartedistractiv şi chiar folositor în unele cazuri. Şi eu, la rândul meu, am primitun vibrator pe care îl ţineam pe televizor. Dacă unii au bibelouri, eu aveam undildo care îi amuza maxim pe toţi cei care mă vizitau!”, ne-a spus prinţesa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-01-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image