2018-12-13 08:36


Brigitte divorțează de Ilie NĂSTASE. Motivul este incredibil!

 |  16:00
Brigitte divorțează de Ilie NĂSTASE. Motivul este incredibil!

Dupa o casnicie de sapte ani, Brigitte a anunțat divorțul de Ilie Nastase pe pagina sa de Facebook. Motivul invocat? Faptul că fosta soţie a tenismenului, Amalia, ridică multe pretenţii financiare.

"Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua. I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina", a anunţat Brigitte pe pagina de Facebook.

Zvonuri despre o ruptură în cuplul Brigitte-Ilie Năstase există de luni bune, după ce Ilie Năstase a fost surprins de soţia sa în compania unei alte femei.

Căsătoria lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt este a patra pentru fostul jucător de tenis. Cei doi formează un cuplu din 2010 şi s-au căsătorit în 2013.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-12

TAGURI: ilie nastase, brigitte, divort, motiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TUTOVEANU CEZARA
13 Iul 2017

Aceasta casnicie a fost din interes suta la suta Daca n ar fi avut bani omul asta ramolit care isi imbraca hainele militare crezand ca impresioneaza pe cineva haine date de oprea ar fi stat singur cuc Asa baga viagra si le pompeaza bani ca stea cu el Asa uitandu te la el parca te strange in spate
DOAMNA SI MAIMUTA
19 Iul 2017

Doamna lasa l naibii nu te uiti cum arata dihania DA l naibii cu tot cu banii lui
RAMOLIUM
22 Aug 2017

ramolita fiinta nastase asta ramolit si urat si prost
Random imageUltimele stiri


loading...