2018-12-10 17:27


Brigitte Sfăt: „Folosesc botox de la 30 de ani”. Iată cum își întreține frumusețea soția lui Ilie Năstase

 |  17:09
Brigitte Sfăt: „Folosesc botox de la 30 de ani”. Iată cum își întreține frumusețea soția lui Ilie Năstase

E un proverb românesc, care, spune că „obrazul subțire cu cheltuială se ține”, iar, asta se aplică fără îndoială și în cazul soției lui Ilie Năstase, Brigitte. Conștientă că frumusețea fizică trebuie întreținută, bruneta nu evită să scoată din buzunar sume deloc de neglijiat pentru a avea parte de cele mai bune servicii și produse. Cum operațiile estetice i-au lăsat un gust amar, Brigitte se ține acum departe de acest gen de intervenții, însă este o clientă fidelă a botox-ului, mărturisind că asta este arma ei împotriva ridurilor.

Mama natură a înzestrat-o cu trăsături fizice frumoase, dar asta nu a fost de ajuns pentru Brigitte Sfăt, care a simțit nevoia să apeleze și la ajutorul unui estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul. Din păcate pentru ea, deciziile luate nu i-au adus schimbarea mult dorită, ci din contră, fostul model a avut mult de tras de pe urma alegerilor sale. În urmă cu aproximativ 13 ani, ea s-a lăsat pe mâinile unui medic pentru a-și mări buzele, iar, ulterior, a aflat că substanța, care, i-a fost inserată avea risc cancerigen. În plus, nici noul aspect nu a avantajat-o pe Brigitte, alegându-se cu apelativul de „rățușcă”. Soția lui Ilie Năstase a găsit însă rezolvarea în Germania, unde a fost nevoită să treacă printr-un procedeu complex pentru a-și „repara” buzele.  Deși, a reușit în cele din urmă să scape de această problemă, experiența i-a pus capac, iar acum, ea se ține departe de acest gen de intervenții.

„Nu cred că acum am mare nevoie de o operație estetică, cred că am încercat ceea ce se putea face. A trecut vremea cu dorințele, au fost până pe la 25-27 de ani, acum doar am încercat să repar ce am stricat atunci.”, ne-a mărturisit Brigitte. În timp ce alte vedete se sfiesc să recunoască cum luptă împotriva ridurilor, plină de sinceritate, bruneta mărturisește că botox-ul joacă un rol important în viața ei. Totul a început în urmă cu opt ani, iar de atunci, ea recurge constant la botox. Drept urmare, primele semne ale trecerii timpului nu și-au lăsat încă amprenta pe chipul ei. Vedeta are mare grijă de tenul ei, obișnuind să nu se uite la buzunar și să folosească produse de cea mai bună calitate, care, au însă și prețuri pe măsură. 

„Fac dermabraziune de două ori pe an, și folosesc produse foarte bune, folosesc cea mai bună cremă, cele mai bune farduri. Lucrurile de calitate sunt cele care ne fac cele mai bine și ne întrețin pielea, mai ales la vârsta mea. Consider că dacă m-aș zgârci la o cremă de față sau la ceea ce pun pe pleoape sau ceea ce pun pe față, blush, fond de ten, ar înseamna o intervenție peste un an, doi, așa că nu mă zgârcesc niciodată la tot ceea ce înseamnă produsele pe care le pun pe față. Pentru frunte folosesc botox, de la 30 de ani. O dată la un an, un an jumătate”, a declarat pentru ziarul PUTEREA soția lui Ilie Năstase.

Are o siluetă de adolescentă

Dacă pentru unele aspecte fizice a simțit nevoia să recurgă la anumite intervenții, la capitolul siluetă, Brigitte a stat bine mereu. Vedeta nu a avut probleme cu kilogramele în plus, iar, acum, la 38 de ani,ea se poate mândri în continuare cu o siluetă de adolescentă.

„Mi-aș dori să am mai mult timp pentru mine. Genetic, nu mă îngraș foarte tare. Deocamdată. Poate, după 40 de ani,  o să se întâmple asta. Am înțeles că metabolismul se schimbă, dar încă îmi permit să mănânc un covrig, atunci când nu mănânc de prânz. Încă îmi permit să mănânc la ora 10 seara, și să acumulez maximum 1 kg. Încă nu am nevoie de foarte multe tratamente pentru păr, dar cine știe cât o să-mi mai reziste așa. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă pot să fac lucrurile astea.”, ne-a mărturisit ea.

Momentan, bruneta nu mai face sport, dar speră, ca în curând, să-și reia antrenamentele fizice.

„Sport am făcut, nu mai fac de un an, făceam și sală, făceam și masaj, și aerobic. Sper să mă apuc în curând. Cu mult timp în urmă am făcut și yoga.”

„Citesc Biblia în fiecare dimineață”

Mai sunt doar câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, iar Brigitte și Ilie Năstase au început deja să se pregătească, întrucât vor să le ofere copiilor săi tot ce-și doresc. Bruneta nu este deloc pretențioasă atunci când vine vorba de cadouri, căci, sărbătorile au altă semnificație pentru ea. Brigitte are însă grijă să le îndeplinească doleanțele celor mici.

„Eu nu-i cer nimic lui Moș Crăciun. De obicei, Ilie și cu mine suntem Moș Crăciun pentru copilași, dar mă bucură că se apropie sărbătorile pentru că îmi place să fac cumpărături și le fac din tot sufletul. Copiii și-au făcut listele, și eu le pregătesc cadourile, le respect dorințele. Întotdeauna, la cadouri nu mă zgârcesc, sărbătorile trebuie să fie speciale.”, a declarat vedeta pentru ziarul PUTEREA.

„Nu cred că am mai primit de mult cadouri , doar eu am făcut. Pentru mine, Crăciunul înseamnă Nașterea Domnului Iisus...Nu am nevoie de cadouri , Domnul Iisus S-a născut. Dar, copiii sunt mici și asta văd, și sunt prea mici să le spun că sărbătorile nu sunt ceea ce par a fi. Dar, pentru mine, au cu totul altă însemnătate”, ne-a mai spus ea.

Fire credencioasă, Brigitte nu pleacă niciodată de-acasă înainte să citească din Biblie. Așa începe o zi bună pentru ea, susținând că acest obicei o ajută enorm. „Citesc Biblia în fiecare dimineață, nu plec de acasă până ce nu citesc. Mă hrănesc din Cuvânt”, spune Brigitte Sfăt.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

GALERIE MEDIATAGURI: brigitte sfat, botox, ilie nastase,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODIL
18 Noi 2015

O puscariasa sadea , cu bot se rinocer .
Random imageUltimele stiri


loading...