2017-01-21 00:09

MONDEN


Britney se mărită pentru a treia oară! Poartă deja inelul de logodnă

 |  16:28
Britney se mărită pentru a treia  oară! Poartă deja inelul de logodnă

Cântăreaţa BritneySpears, în vârstă de 29 de ani, se va căsători pentru a treia oară, culogodnicul ei, Jason Trawick. Britney Spears s-a logoditîn secret cu Jason Trawick, care, până în urmă cu o lună, era managerul ei,informează .

JasonTrawick, în vârstă de 39 de ani, a cerut-o în căsătorie pe artistaamericană compunând în onoarea ei o poezie de dragoste şi presărând petale detrandafiri, printre câteva lumânări aromate, pe podeaua vilei lor din LosAngeles. Cântăreaţapoartă deja pe degetul inelar un inel cu diamant în formă de floare. "Britney estedisperată să se căsătorească din nou şi să aibă mai mulţi copii.Însă ea este foarte conservatoare şi nu vrea să-şi întemeieze o familie cuJason decât după ce vor fi căsătoriţi", a declarat o sursă.

Cuplulplănuieşte să se căsătorească în cadrul unei ceremonii discrete, în Hawaii,după ce Britney Spears îşi va încheia seria de concerte incluse în actualul eiturneu mondial.

BritneySpears a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, între anii 2004 şi2008, şi are doi fii cu acesta. Prima ei căsătorie, cu Jason Alexander,celebrată la Las Vegas după o noapte de beţie, a fost anulată după 55 de ore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image