2016-12-06 14:22

MONDEN


Britney Spears se căsătoreşte

 |  15:37
Britney Spears se căsătoreşte

Britney Spears este în al nouălea cer după ce iubitul ei, Jason Trawic, a cerut-o de soţie în urmă cu câteva zile, când au sărbătorit şi ziua lui de naştere. Vedeta a primit de la Jason inelul mult dorit, cu diamant de trei carate.

Cei doi au sărbătorit fericitele evenimente la Planet Hollywood Resort, în Las Vegas. Britney a purtat o rochie stil bandaj, roz fume. Accesoriul pe care vedeta l-a afişat cu mândrie pe tot parcursul serii de vineri a fost, aşa cum era de aşteptat, inelul de logodnă, conform “Daily Mail”. Diva are o relaţie cu fostul său agent de doi ani, după o căsnicie eşuată cu dansatorul Kevin Federline şi una de doar câteva ore cu amicul ei din copilărie, Jason Alexander, din 2004.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: Britney Spears, casatorie, inel, logodna, iubitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)
Recunoaşterea căsătoriilor gay, din nou în discuţia Curţii Constituţionale (CCR) Judecătorii Curţii Constituţionale (CCR) reiau, marţi, dezbaterile privind recunoaşterea... 29 Noi 2016 | (2)