2016-12-03 09:06

MONDEN


Bruschette cu ciuperci

 |  21:00
Bruschette cu ciuperci

Bruschetta e un deliciu. Clar. Şi place şi celor începători în ale gătitului, dar şi celor pasionaţi de culinăreală. Şi mai ales copiilor, care vor ei să devină mici bucătari. Preparată rapid, în doar 15 minute, e şi un mic dejun rapid, şi o masă de prânz, dar şi un antreu cald, la petreceri. Cum să nu o iubeşti?

Pentru 4 bruschette cu ciuperci (dacă se întâmplă să fie hribi e şi mai bine!) avem nevoie de 4 felii de pâine, de 200 g ciuperci, usturoi, după gust, ulei de măsline, pătrunjel, lămâie, piper, lămâie şi sare.

Feliile de pâine se taie felii, se pun în prăjitorul de pâine, pe grătar sau la cuptor să se prăjească, în funcţie de preferinţe şi de timpul fiecăruia. Între timp, ciupercile tăiate felii se călesc într-o tigaie, până îşi schimbă culoarea şi nu mai lasă apă (4,5 min), iar spre final adăugăm usturoi tocat, sare, piper şi lămâie. Feliile de pâine calde se ung cu usturoi, pentru aromă, se stropesc cu ulei de măsline, iar deasupra se pun ciupercile. Şi gata bruschetta!

 Rapid, simplu şi gustos!

Poftă mare!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-02



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image