2018-12-14 16:51


Bryan Ferry a ajuns la spital, în stare gravă. Artistul are programat un concert la Bucureşti, pe 1 mai

 |  19:50
Bryan Ferry a ajuns la spital, în stare gravă. Artistul are programat un concert la Bucureşti, pe 1 mai
Cântăreţul Bryan Ferry a fost dus la spital, marţiseară, şi a fost supus unui set de analize, după ce s-a simţit foarte rău,informează Daily Mail. Doctorii au fost chemaţi la reşedinţa artistului dinLondra, după ce acesta a acuzat stări foarte proaste. Astfel, muzicianul învârstă de 65 de ani - care îşi împarte timpul între o locuinţă în sudulcapitalei britanice şi o casă la ţară, în Sussex - a fost nevoit să-şi anuleze concertulocazionat de un eveniment asociat cu organizarea Jocurilor Olimpice de laLondra din 2012.

Iniţial, au existat temeri că liderul trupei RoxyMusic ar fi suferit un atac de cord, însă purtătorul de cuvânt al starului ainsistat că nu este vorba despre aşa ceva. “Bryan a avut o perioadă aglomeratăşi s-a simţit rău marţi. Aşa că s-a gândit că ar fi mai bine să consulte undoctor. Suntem cu toţii îngrijoraţi de starea lui”, a declarat un prieten allui Bryan Ferry pentru Daily Mail. Reprezentantul artistului a confirmat pentrupublicaţia engleză că acesta a fost supus unor analize, dar a refuzatsă dezvăluie natura afecţiunilor lui Ferry. “S-asimţit rău, iar medicii îi fac nişte teste”, a declarat el, adăugând că estevorba despre o măsură de precauţie.

În ultima perioadă, Bryan Ferry s-a aflatîntr-un turneu mondial cu fosta sa trupă, Roxy Music. Ei au încheiat periplulmuzical în Noua Zeelandă, luna trecută. Muzicianul ar fi trebuit să se bucurede o pauză înainte de a începe turneul său european solo, care va dura patruluni şi jumătate. Turneul, care promovează albumul “Olympia”, începe pe data de19 aprilie, la Tel Aviv. Ferry ar trebui să ajungă pentru prima oară şi laBucureşti, pe 1 mai, unde are programat un spectacol extraordinar la SalaPalatului, produs de One Event. “Evenimentul Bryan Ferry la Bucureşti este înpicioare. Am citit şi noi informaţia apărută în presa internaţională, dar nuavem nimic oficial de la reprezentanţii lui Bryan Ferry. În momentul în care osă avem, vom comunica”, au declarat reprezentanţii One Event.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...