2019-01-19 10:32


Bună pentru late night show. Daniela Crudu pleacă de la matinalul Antenei, dar ar putea intra în echipa lui Capatos

 |  16:31
Bună pentru late night show. Daniela Crudu pleacă de la matinalul Antenei, dar ar putea intra în echipa lui Capatos

DanielaCrudu nu va mai apărea în emisiunea "Neatza cu Răzvan si Dani" de laAntena 1, dar rămâne sub contract cu postul TV şi ar putea lucra în emisiunea"Un Show Păcătos", prezentată de Dan Capatos, informează Mediafax.

Dani Oţila anunţat, marţi, la "Neatza cu Răzvan şi Dani", că Daniela Crudu,colega lor, nu va mai lucra la matinalul postului Antena 1. “Daniela a decis, alături de echipa de la "Neaţa'", pentru alăsa o imagine curată emisiunii şi brandului, să ne despărţim pe cale amiabilă,să ne facem din mână şi să ne amintim împreună de momentele frumoase ce suntîncă pe internet, ea evoluând pe alte scene în curând, înţeleg că are alte ofertede la colegii noştri sau de la alte entităţi din televiziune. Rămâne pentru noiun copil super simpatic cu care nu am putut de cele mai multe ori să neînţelegem, că de aia am luat-o, că este puţin nebună. Rămâne omul care a datvaloare, un plus meseriei de vecină ca nici o altă fată din România şi pestetoate rămâne cea mai vecină dintre vecine şi cea mai asistentă dintreasistente. Vecina trei s-a dus, poate urmează vecina patru”, a spus iubitulMihaelei Rădulescu.

Pe dealtă parte, luni seară, la emisiunea "Un Show Păcătos" de la Antena1, Dan Capatos şi-a exprimat dorinţa de a o avea pe Daniela Crudu în echipă.

Reprezentanţiipostului Antena 1 au precizat că Daniela Crudu nu a făcut deocamdată niciuncomentariu referitor la această invitaţie, însă ea rămâne sub contract cuteleviziunea, şi că în viitorul apropiat va fi anunţat următorul ei proiect.

DanielaCrudu este implicată, în prezent, într-un scandal cu afaceristul Leo de la Strehaia,care o acuză că a primit bani de la el şi nu i-a returnat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...