2017-01-23 04:41


Bunicul Columbeanu a pierdut urma Irinei

 |  21:00
Bunicul Columbeanu a pierdut urma Irinei

În mai se grăbea să-şi ia nepoata de la grădiniţă, din Elveţia, în august , iar în decembrie nu mai ştie nimic despre ea. Dacă în plin proces pentru custodie, bunicul Columbeanu era nerăbdător să petreacă fiecare clipă lângă micuţa Irina, acum că s-au calmat apele, relaţia dintre ei pare că s-a răcit.

Anul care se apropie de sfârşit a fost unul extrem de greu pentru Irina Columbeanu. Fetiţa chiar de cei care i-au dat viaţă, Irinel şi Monica plimbând-o ca pe o minge de ping-pong de la unul la altul. Fiecare dintre părinţii fetiţei se grăbeau să spună oricui voia să-i asculte ce sentimente înălţătoare le străbate inima atunci când vine vorba despre Irina, ce dragoste fără asemuire poartă copilului pe care l-au adus pe lume. Fiecare se bătea cu pumnul în piept că el este părintele potrivit să o crească aşa cum se cuvine şi că în casa lui şi-ar găsi micuţa liniştea. Se plângea pe la tv, se dărâmau porţi, se aduceau jigniri, toate de dragul Irinei, chipurile. Şi, atunci când părinţii au fost sfătuiţi de avocaţi să-şi ţină gura şi să nu mai spună nimic din ce poate fi folosit împotriva lor pe viitor, în scenă a intrat bunicul. Columbeanu senior şi-a jignit fosta noră şi pe familia acesteia în fel şi chip, din „bestie“, „malefică“, „satanică“, „prostituată“ şi alte asemenea nu a scos-o pe cea despre care, nu demult, spunea că este nora perfectă. Desigur, despre Irina avea numai cuvinte de laudă, ignorând faptul că fetiţa pe care o adoră a fost adusă pe lume de femeia pe care o ura cu înverşunare. „O să merg să o iau de la grădiniță, pentru că bunicul își iubește mai mult nepotul decât o fac propriii părinți”, susţinea Ion Columbeanu anul acesta, în mai.

Iarna îngheaţă până şi sentimentele

În vara, în plin proces pentru custodie, atunci când scandalul era în toi, Ion Columbeanu o ridică în slăvi pe Irina. Ne spunea ce copil minunat este, ce inteligentă este şi cât de mult îi place să o înveţe să vorbească limba română corect gramatical, „nu ca alţi copii de vârsta ei pe care părinţii nu-i educă aşa cum trebuie”, cum o copleşeşte cu daruri pentru că „este o prinţesă care merită tot ce-i mai frumos pe lume”. Bunicul Columbeanu avea grijă să afle toată lumea ce nepoţică exemplară are el şi cât de fericit este să fie în preajma ei. Între timp, apele s-au liniştit. Monica a plecat în America, din nou, şi pare a se simţi extraordinar în braţele chinezului care i-a cucerit inima. Cât despre Irina, rămasă în România, nimeni nu mai spune nimic, nici tatăl, nici bunicul. Ba mai mult, Columbeanu senior a devenit irascibil ieri, când l-am întrebat ce mai face Irina. „Nu mai ştiu nimic… Nu ştiu…”, ne-a răspuns bunicul, până nu demult, fericit când îl întrebai despre „prinţesa” lui. Tot pe „nu ştiu” în braţe l-a luat Columbeanu sr. şi când l-am întrebat dacă va petrece Sărbătorile de iarnă cu nepoţica lui. „Ce să o învețe ele pe Irina? Să-și vândă corpul, așa cum fac ele?”, se întreba Ion Columbeanu în vară, făcând referire la Monica şi Ramona Gabor, mama şi respectiv mătuşa nepoatei sale. Probabil că n-o să aflăm niciodată răspunsul la această întrebare, însă l-am putea sfătui pe bunicul de 86 de ani să o înveţe pe Irina măcar o colindă, în lipsă de orice altceva. Că tot vine Crăciunul şi pare să nu aibă alte planuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-22

TAGURI: ion columbeanu, irina, custodie, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image