2017-01-23 02:38


Buşcu nu a plătit cele 1,6 mil. euro pentru marca “Academia Caţavencu”

 |  18:39
Buşcu nu a plătit cele 1,6 mil. euro pentru marca “Academia Caţavencu”
Doru Buşcu adeclarat joi pentru Mediafax că nu a reuşit să plătească suma de peste 1,6milioane de euro, cu TVA, pentru care şi-a adjudecat marca "AcademiaCaţavencu" la licitaţia din 26 mai, fapt pentru care licitaţia se varelua, probabil, pe 14 iunie.

DoruBuşcu, director editorial “Academia Caţavencu”, pentru1.617.000 de euro, cu TVA, la licitaţia publică cu strigare organizată în 26mai de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii CaţavencuSA. Atunci, Buşcu a câştigat marca "Academia Caţavencu" în defavoareaSabinei Fati, jurnalistă la România Liberă. Doru Buşcu a fost copleşit însă desuma foarte mare la care a ajuns licitaţia, care depăşeşte posibilităţilefinanciare ale lui şi ale colegilor lui, declarând atunci că este nevoit săgăsească un partener pentru a plăti, până joi, 2 iunie, cele 1,6 milioane deeuro şi a deveni astfel proprietarul mărcii "Academia Caţavencu". Înmod concret, Doru Buşcu trebuia să achite suma de1.617.000 de euro, cu TVA, până joi, 2 iunie, la ora 16.00."Din nefericire, n-am reuşit să strâng banii. Nu sunt proprietarul mărcii «Academia Caţavencu»", aspus Doru Buşcu pentru Mediafax.

Ela precizat că, întrucât nu a reuşit să strângă banii, va pierde şi garanţia pe care a plătit-o pentru a participa la licitaţiadin 26 mai, respectiv 45.000 de euro. "O să pierdgaranţia, dar mi-am asumat acest lucru", a spus Doru Buşcu. El a mai spuscă a licitat o sumă atât de mare la licitaţia din 26 mai "în legitimăapărare". "Am licitat în legitimă apărare, nu trebuia să o las.Planurile mele includeau şi căutarea fondurilor lipsă, dar timpul a fost preascurt", a explicat Buşcu.

Astfel,marca "Academia Caţavencu" va fi scoasădin nou la licitaţie. "Înţeleg că licitaţia se va refacepe 14 iunie", a mai spus Doru Buşcu. El a precizat că va participa şi laurmătoarea licitaţie pentru marca "Academia Caţavencu"."Intervalul este mai lung şi avem timp să ne pregătim", a precizat DoruBuşcu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image