2016-12-06 20:19

MONDEN


Buzdugan face mişto de femei

 |  14:34
Buzdugan face mişto de femei

Este posibil ca realizatorul tv, Daniel Buzdugan să se confrunte cu probleme în ceea ce priveşte femeile. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj mai puţin obişnuit, sperând astfel, să-i întărâte şi pe alţi bărbaţi.  Prezentatorul a postat un mesaj dur la adresa femeilor, care voia să scoată în evidenţă firea femeilor de a nu accepta atunci când greşesc. Postarea lui a adunat peste o sută de like-uri în zece minute şi a creat controverse, majoritatea bărbaţilor râzând la ceea ce a scris. “Doar o femeie poate fi atât de insistentă încât să introducă o parolă greşită până când calculatorul îşi va da seama că el e de fapt cel care a greşit!”, a postat acesta pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Daniel_Buzdugan, mesaj, femei, facebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Femeie, în stare gravă după ce a fost atacată de 15 câini O femeie de 51 de ani a fost adusă în stare gravă la spital după ce a fost mușcată de o... 05 Dec 2016 | (1)
LPF, mesaj de condoleanţe după moartea lui Daniel Prodan Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a transmis, joi, un mesaj de condoleanţe familiei lui Daniel... 17 Noi 2016 | (0)