2016-10-25 11:47

MONDEN


Buzdugan face mişto de femei

 |  14:34
Buzdugan face mişto de femei

Este posibil ca realizatorul tv, Daniel Buzdugan să se confrunte cu probleme în ceea ce priveşte femeile. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj mai puţin obişnuit, sperând astfel, să-i întărâte şi pe alţi bărbaţi.  Prezentatorul a postat un mesaj dur la adresa femeilor, care voia să scoată în evidenţă firea femeilor de a nu accepta atunci când greşesc. Postarea lui a adunat peste o sută de like-uri în zece minute şi a creat controverse, majoritatea bărbaţilor râzând la ceea ce a scris. “Doar o femeie poate fi atât de insistentă încât să introducă o parolă greşită până când calculatorul îşi va da seama că el e de fapt cel care a greşit!”, a postat acesta pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Daniel_Buzdugan, mesaj, femei, facebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cancerul de sân apare la femei din ce în ce mai tinere Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer cu care se confruntă femeile. Chiar dacă... 06 Oct 2016 | (0)
Fibromul uterin, o problemă frecventă a tinerelor Menstrele dureroase şi grele, balonarea şi constipaţia sunt indicatori comuni ai femeilor care... 11 Oct 2016 | (2)