2016-12-08 14:03

MONDEN


Cabral a petrecut Crăciunul în vârful patului

 |  12:06
Cabral a petrecut Crăciunul în vârful patului

În perioada sărbătorilor, Cabral şi-a luat o vacanţă de trei zile de la orice fel de activitate: muncă, stat pe net sau vorbit la telefon. Prezentatorul a vrut să simtă din plin sărbătoarea şi s-a deconectat de lume pentru a sta în vârful patului toată vacanţa scurtă pe care a avut-o.

"Nu-mi cer scuze pentru c-am stat cu fiica mea în vârful patului şi ne-am uitat la desene, că am cheltuit restul timpului cu nevasta sau pentru că ne-au venit prietenii în vizită... Îmi cer scuze pentru că te-am făcut să aştepţi. Pe scurt, la mine: acasă, familie, prieteni, în vizită, sarmale şi tobă, ceva bere şi niţică palincă. Cald, mult râs, voie-bună, incredibil de multe pupături şi relaxare + riduri estompate. Frumos Crăciun! La tine cum a fost asta?", a postat prezentatorul tv pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: Cabral, sarbatoare, vacanta, munca, netComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sărbătoarea muzicii clasice vieneze cu Johann Strauss Ensemble Iubitorii de muzică clasică din capitală sunt invitați miercuri, 21 decembrie, la Sala... Acum 21 ore | (0)
Ministrul Muncii, detalii despre Legea salarizării Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat, sâmbătă, că legea salarizării unitare pe care... 03 Dec 2016 | (6)