2016-10-23 13:04

MONDEN


Cabral a petrecut Crăciunul în vârful patului

 |  12:06
Cabral a petrecut Crăciunul în vârful patului

În perioada sărbătorilor, Cabral şi-a luat o vacanţă de trei zile de la orice fel de activitate: muncă, stat pe net sau vorbit la telefon. Prezentatorul a vrut să simtă din plin sărbătoarea şi s-a deconectat de lume pentru a sta în vârful patului toată vacanţa scurtă pe care a avut-o.

"Nu-mi cer scuze pentru c-am stat cu fiica mea în vârful patului şi ne-am uitat la desene, că am cheltuit restul timpului cu nevasta sau pentru că ne-au venit prietenii în vizită... Îmi cer scuze pentru că te-am făcut să aştepţi. Pe scurt, la mine: acasă, familie, prieteni, în vizită, sarmale şi tobă, ceva bere şi niţică palincă. Cald, mult râs, voie-bună, incredibil de multe pupături şi relaxare + riduri estompate. Frumos Crăciun! La tine cum a fost asta?", a postat prezentatorul tv pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: Cabral, sarbatoare, vacanta, munca, netComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O nouă zi de sărbătoare națională, promulgată oficial Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea de modificare a Codului Muncii prin care... 07 Oct 2016 | (0)
Vânzările de city break-uri au crescut cu 30%. Ce destinații preferă românii și cât costă o mini-vacanță City break-urile în marile orașe europene sunt tot mai căutate în această toamnă, potrivit... 19 Oct 2016 | (0)