2016-12-09 07:49

MONDEN


Cabral : Dacă se mai trezeşte unul să spună că sunt negru, îl iau la mişto

 |  13:41
Cabral : Dacă se mai trezeşte unul să spună că sunt negru, îl iau la mişto

În această iarnă Cabral şi Andreea Ibacka şi-au împlinit un vis, acela de a  petrece vacanţa de iarnă  în America. Cei doi  au văzut multe oraşe şi au fost foarte impresionaţi de New York.

"Aşadar... America. Noi am vrut să vedem ţara, să cunoaştem oamenii, să simţim pulsul, să vizităm locurile. Şi ne-am bucurat c-am făcut asta. Pentru că e un alt univers, diferit de tot ceea ce înseamnă Europa. De la locuri şi oameni, până la mentalitate şi felul de a vedea viaţa. Ne-am ales tabăra de bază Los Angeles şi ne-am plimbat mai ales pe Coasta de Vest, în triunghiul Los Angeles-Las Vegas-San Francisco. Am zburat câteva zile şi la New York, toţi ne-au spus că trebuie să ajungem şi-acolo şi au cam avut dreptate...", a povestit Cabral pe blogul său. "Dacă se mai trezeşte câte unul să-mi aducă aminte că-s negru şi că asta nu-i neamul meu o să-l iau la mişto şi mai abitir decât până acum. Pentru că în toate săptămânile astea prin America ne-am simţit mai români ca niciodată, am spus de fiecare dată mandri că suntem români şi ne-am găsit întotdeauna timp să le povestim - celor care au avut timp şi chef să ne asculte - despre cât de frumoase-s ţara şi poporul ăsta. Şi poate că nu-s român 100%, că s-a amestecat cu sângele de buzoian cu cel de congolez. Dar sunt născut şi crescut aici, şi-am ales să stau pentru că aşa am simţit, nu pentru că n-am avut încotro. Şi mă bucur c-am simţit aşa", a explicat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: Cabral, America, vacanta, congolezComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ordinul pentru scurtarea temelor de acasă ale elevilor nu a mai fost emis. Iată motivul ULUITOR Joi, 24 noiembrie, Mircea Dumitru, ministrul Educației, anunța, în cadrul unei dezbateri online... 30 Noi 2016 | (9)