2016-10-22 23:00

MONDEN


Cabral, despre strategia omului cu televizorul

 |  14:53
Cabral, despre strategia omului cu televizorul

Cabral are o nelămurire. Nu înţelege strategia omului cu televizorul! Vedeta spune că îl enervează la culme un lucru: de ce oamenii îşi aprind televizorul atunci când nu sunt interesaţi să urmărească un program anume?! Cabral susţine că niciodată nu aprinde televozul dacă nu este interesat să urmărească o emisiune care să-l intereseze.«Am văzut, mergând des în vizite (sunt musafirul perfect, nu vin cu mâna goală, nu manânc mult, şi sunt tot timpul obosit... deci plec repede), o apucatură pe care o au unii: televizorul trebuie sa meargă. Da, am zis că televizorul trebuie să meargă, nu că se şi uită la televizorul ăla care merge. Adică oamenii fac treabă prin casă, stau de vorbă, butonează la calculator... şi în timpul ăsta lasă televizorul pornit, să băngăne ceva prin casă, zic ei. Nu înţeleg filosofia asta, cu toate că mulţi mi-au spus clar: trebuie să fie pornit. La mine e fix pe dos, dacă băngăne ceva prin casă – în afară de muzica în surdină - mă simt ca şi cum aş fi sub asediu. Dacă pornesc televizorul... mă uit la el şi când nu mă mai uit îl închid. Nu aşa se face?!», a scris Cabral pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-04

TAGURI: Cabral, filosofie, blog, televizorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Jumătate din populația României se uită cel puțin două ore la televizor pe zi Aproape jumătate din populația României (48%) își petrece între două și trei ore pe zi în... 12 Oct 2016 | (0)
Dacian Cioloş: Trebuie să facem din ce în ce mai puţină justiţie la televizor Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi seara, că probabil în România se vorbeşte mai mult de... 14 Oct 2016 | (0)