2017-01-22 20:34


Cabral face glume pe seama bolnăviorului CRBL: “Îi place doar să pună negri la muncă!”

 |  17:37
Cabral face glume pe seama bolnăviorului CRBL: “Îi place doar să pună negri la muncă!”

Cum CRBL, dj la ProFM, a avut neşansăcăîn urma unui control medical săfie nevoit săfacăpauzăvocalătotală, pentru a preveni apariţia unor noduli şi pentru a nu riscăsărămânăfărăvoce toatăviaţa, el a apelat la ajutorul lui Cabral. Acesta a vorbit astfel timp de douăore în locul lui, iar CRBL, prezent în studio, a ţinut emisia din butoane.

“Din păcate am ajuns şi eu, la fel ca mulţi colegi de-ai mie, Smiley, Loredana sămerg la doctor. Am primit o pungăde medicamente şi am fost obligat săfac pauzăvocalătotală. Am intrat în silenzio stampa. Însăm-am distrat foarte tare cu Cabral, care pe lângăfaptul căm-a ajutat, a făcut o emisie de nota 10”, povesteşte artistul în scris.

Cabral, pe de altăparte a profitat din plin de aceastăprimăexperienţăca DJ de radio timp de douăore. “Prietenul Eduard, căaşa îl cheamăpe CRBL, a rămas fărăvoce şi acum da din mâini precum cocorul pleşuv”, a spus Cabral. Unui ascultător care se interesăde CRBL, prezentatorul “Povestirilor de noapte” i-a răspuns că“Eu zic căeste leneşşi îi place săîi punăpe negri la muncă”. “A fost foarte mişto, Eduard e foarte vorbăreţ, sociabil. Mi-a plăcut căam avut telefoane multe şi am vorbit şi pe chat, iar între noi pe yahoo messenger. Mi-am făcut de cap într-un mare fel”, a spus la final Cabral, care s-a simţit foarte bine la ProFM. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-09-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image