2016-10-20 22:46

MONDEN


Cabral îl apreciază pe Raed Arafat

 |  14:13
Cabral îl apreciază pe Raed Arafat

Realizatorul emisiunii "Poveștiri adevărate", de la Acasă TV, mărturisește că l-a cunoscut pe medicul de origine palestiniană și are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. "Nu mă voi apuca să dezbat minunăția elucubrantă ce s-a declanșat, nu fac politică pe blog. Însă vreau să spun direct că îl apreciez pe omul ăsta (Raed Arafat - n. r.) așa cum n-am mai reușit să apreciez vreun politician de multă vreme încoace. Probabil și din cauză că nu e politician, chiar dacă a fost secretar de stat. El e om de acțiune, și încă unul foarte bun. M-am întâlnit cu el în mai multe cazuri, l-am cunoscut la un eveniment organizat de alți oameni care-și fac treaba așa cum vezi numai prin filme, familia Grasu. Și de fiecare dată a fost la fel: preocupat de muncă, modest și elegant. Acum văd tot deranjul ăsta și mă ia așa cu frică. Dacă nici pe ăștia - câțiva - de ispravă nu-i ținem și nu-i îngrijim, apoi de noi cine-o să mai aibă grijă?", scrie Cabral pe


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Cabral, realizator, Raed Arafat, modest, elegantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Arafat susține că ambulanțele private pot avea probleme serioase ascunse Raed Arafat susţine că serviciile private de ambulanţă "pot avea probleme serioase ascunse" şi... 11 Oct 2016 | (0)
Raed Arafat, detalii despre mecanismul de alertare înainte de cutremur Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, luni, referitor la mecanismul de alertare... 10 Oct 2016 | (0)