2017-01-22 12:15

MONDEN


Cabral, pus în dificultate de şoferii din SUA

 |  13:57
Cabral, pus în dificultate de şoferii din SUA

Realizatorul tv Cabral a avut parte de câteva peripeţii în timpul vacanţei sale în SUA. Vedeta a rămas fără cuvinte atunci când şi-a dat seama care sunt regulile de circulaţie ale şoferilor.

"Ajungem în prima intersecţie nesemaforizată. În formă de plus, cruce, sau cum vreţi să-i ziceţi. Toată lumea avea semn de STOP. Opresc la semn, din dreapta mai vine o maşină şi opreşte şi ea. Dacă vine din dreapta are prioritate, deci aştept să plece omul, ca să plec şi eu. Ăla stătea pe loc. Eu... la fel. Din stânga mai vine unul. Opreşte şi el şi aşteapta. Eu aşteptam în continuare după cel pe care-l aveam în dreapta. Şi el aştepta. Şi cel din stânga. Toată lumea aştepta!", a scris Cabral pe blogul personal.

"Zic 'E ceva ciudat aici şi cred ca eu greşesc'. Mai stau puţin Şi ei cum mine. Când văd că nu se mişca nimeni şi că ceilalţi doi începuseră să flash-uiască cu farurile... mai cu jenă, mai cu sfială, intru în intersecţie şi trec încetişor. După ce trec, mă uit în oglindă şi văd că trec şi ei. Deci... e de la mine. Dar nu înţelegeam de ce", a continuat el.

A cerut ajutor unui poliţist

După încă vreo câteva întersecţii, Cabral a decis să întrebe un poliţist care sunt regulile de circulaţie de la ei. "Râdea asiaticu' de-i săreau pistoalele şi staţiile de pe el. Şi se pornea să-mi explice şi iar îl pufnea râsul, şi iar îi săreau staţiile pe piept. Şi iar. Până la urmă se linişteşte şi-mi zice: Primul care ajunge în intersecţie are prioritate. Apoi trece al doilea , şi tot aşa. E pe sistemul "primul venit, primul servit", a explicat vedeta de la Acasă TV. "Ce era să zic... Schimbaţi tot, c-am făcut eu şcoala la Ilioara şi vă învăţ eu!"? Am mulţumit frumos şi mi-am văzut de drum. La prima intersecţie cu STOP am numărat care-cum-a-venit şi am trecut aşa cum zicea asiaticu'. A mers. Fi-v-ar legile de râs, mai aveţi multe de-astea?!", a mai spus el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Cabral, soferi, vacanta, America, politistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image